MENIU

Expert în pensii, semnal de alarmă: MANEVRA din noua lege - PENSIILE au fost TĂIATE din cauza erorilor funcționarilor. Șirul greșelilor din sistem

Expert în pensii, semnal de alarmă: MANEVRA din noua lege - PENSIILE au fost TĂIATE din cauza erorilor funcționarilor

Pensionari din toată țara au primit decizii de reducere a pensiilor. Este declarația făcută în exclusivitate la Realitatea Plus de Dorina Barcari. Expertul în pensii și salarizare a demascat o manevră din noua lege a recalculării prin care pensiile românilor ajung micșorate. 

Dorina Barcari spune că de vină ar fi niște debite create din erori comise de funcționarii de la casele de pensii.

Guvernul pregătește a doua recalculare a pensiilor: cine sunt românii care vor beneficia de 3 majorări. Andrei Baciu face anunțul

"Există o recalculare în septembrie și una în decembrie. Sunt datele electorale foarte importante aici. 

Sunt niște manevre atât de incorecte și sfidătoare la adresa cetățenilor români. 

Ministra Muncii, acum câteva zile, a spus un lucru care mie mi s-a părut că e bâlbă, dar nu era. A spus că au tipărit 15 milioane de decizii. 

Mie mi s-a părut o aberație, însă imediat am primit din toată țara mesaje că au apărut decizii la pensionari de reducere a pensiilor motivată de niște debite create prin erori comise de funcționarii de la casele de pensii și reținerea acestor debite.

Dânșii întâi au emis aceste decizii de reducere a pensiilor ca să spună că le măresc în septembrie. Probabil că o să anuleze aceste debite... Niște manevre", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Dorina Barcari.

Întrebată când ar urma vârstnicii să primească pensii mărite, Barcari a replicat: "La anul și la mulți ani! Sunt convinsă că vor fi alte erori, alte încurcături."