MENIU

EXCLUSIV! Proprietățile ascunse ale mafiei coldiste: imobile de lux în valoare de sute de mii de euro. Gruparea Statului Paralel se ferește de explicații

Florian Coldea

Generalul negru Florian Coldea are numeroase proprietăți de lux în București, ascunse bine de ochii curioșilor. În ultima sa declarație de avere, generalul avea doar câteva imobile declarate, iar acum are imobile de lux în valoare de sute de mii de euro. 

Realitatea PLUS arata in exclusivitate toate proprietatile de lux, dar si aspecte pe care generalii le vor a fi uitate. 

Intr-un complex rezidential de lux din Capitala, Florian Coldea detine nici mai mult nici mai putin de 5 proprietati, apartamente, locuri de parcare, dar si o terasa de lux, foarte spatioasa. Acestea nu apar in ultima sa declartie de avere, asa ca ne intrebam cum le-a obtinut. 

Dan Tocaci, șoferul mafiei lui Coldea, fuge disperat de presă. Pionul șpăgilor a ajuns din nou în fața polițiștilor - VIDEO

In ultimii ani, conform surselor Realitatea PLUS, generalul negru, cat si alti intermediari dar si apropiati ar fi avut in conturile sale - prin intermediul optimizarilor judiciare - sume foarte importante de bani, si aici vorbim despre sute de mii de euro.

De asemenea, stim foarte bine ca la Monaco, prin intermediul bunului sau prieten Bogdan Neidoni care a fost si el chemat la DNA, generaul negru detine mai multe proprietati de lux, dar si automobile in valoare de sute de mii de euro. 

Va ramane sa vedem daca va da explicatii si despre acestea in fata anchetatorilor, fiindca in perioada imediat urmatoare acesta o sa fie chemat din nou la audieri pentru a vedea care va fi evolutia dosarului generalilor in acest caz. 

Realitatea PLUS, in continuare, pe parcursul zilei de astazi va arata si alte aspecte pe care generalii nu le vor a fi prezentate in spatiul public, dar si proprietatile de lux pe care le au acestia.

Dezvăluiri incendiare despre Mafia Coldistă. Dorin Cocoș mai aruncă o bombă: cine l-a arestat pe Mircea Băsescu