MENIU

EXCLUSIV Document între "spitalul morții" și MAFIA GUNOAIELOR. Statul Paralel și politicieni, implicați în schema mafiotă

EXCLUSIV Document între

În exclusivitate, jurnaliștii Realitatea Plus au intrat în posesia unui document-bombă, un contract încheiat între spitalul morții, Sfântul Pantelimon, și mafia gunoaielor. Milioane de euro ar fi fost plătite pentru deșeurile extrem de periculoase. Atât la Ecoburn, cat și la Sterileco au fost descoperite tone de deșeuri periculoase. Reprezentanții firmei nu au putut să justifice deșeurile cu documente autorităților. 

Realitatea PLUS a prezentat, în exclusivitate, documentul între Sterycicle România si "spitatul morții" Sfântul Pantelimon, de unde s-ar fi preluat deșeuri medicale de mare risc, bombe biologice 4 ani la rând. Vorbim despre sute de tone de deșeuri și milioane de euro ce au intrat în conturile mafiei gunoaielor. 

 

Deși la sediul La Ecoburn din Ploiești nu mai este o activitate funcțională, în continuare vedem mașinile de la Actis Distribution care transportă adevărate bombe biologice de aici, ce sunt duse în alte zone pentru neutralizare. 

EXCLUSIV: Deșeuri biologice, îngropate lângă București! Controale în 3 județe după dezvăluirile Realitatea PLUS

Cei de la Garda de Mediu au găsit la fostul incinerator care a luat foc în urmă cu 3 ani și a cărui activitate a fost oprită foarte multe deșeuri. 

Reporterilor Realitatea PLUS le-a fost interzis, vineri, accesul în incința societății comerciale.