MENIU

Au început execuțiile în PSD. Deputatul Dan Ciocan, absent la moțiune, dat afară din partid, în fieful baronului Stănescu

foto: realitateadeolt.net

Biroul permanent al organizației municipale PSD Caracal a votat, luni, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan, motivul principal fiind absența la ședința Parlamentului în care trebuia să fie dezbătută și votată moțiunea de cenzură. Ciocan e unul dintre cei 5 parlamentari PSD care, din diverse motive, nu s-au prezentat alături de colegii lor, iar procedura s-a blocat, din lipsă de cvorum. Din cei 209 parlamentari PSD, în sală au fost prezenți 204.

Într-un comunicat al PSD Olt, organizația îi mai reproșează deputatului că a încercat să convingă mai mulți colegi să candideze pentru Consiliul Local Caracal din partea Pro România.

”Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizației PSD Olt, organizație care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat și funcția de președinte al Organizației Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizații din județ. Organizația noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie și lipsă de caracter. În situații dificile, mai mult ca niciodată, toți parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate și unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât și economic”, a transmis preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, citat de realitateadeolt.net

Luni, din cauza lipsei mai multor parlamentari social-democrați, votul asupra moțiunii de cenzură a fost anulat pentru că nu a fost întrunit cvorumul. Din cei 209 parlamentari PSD, în sală au fost prezenți 204. Cei cinci absenți au fost Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Roxana Pățurcă și Dan Ciocan. 

Mai multe articole despre:
psd olt dan ciocan excluderi psd