MENIU

Eveniment astral de excepție: În 2-7 iulie 2024 se deschide portalul sacru Sirius. Cinci zodii vor fi binecuvântate de Soarele Spiritual

Eveniment astral de excepție: În 2-7 iulie 2024 se deschide portalul sacru Sirius

Pe măsură ce Soarele și Sirius fac conjuncție, toți putem accesa o energie de frecvență înaltă și să o folosim pentru inspirație creativă, inițiative antreprenoriale, inovații tehnologice și creșterea intuiției noastre. Sirius a fost de mult timp venerat de multe culturi antice și este considerat Soarele nostru Spiritual.

În perioada 2-7 iulie 2024, aceste cinci zodii sunt binecuvântate de Soarele nostru spiritual Sirius:

BERBEC

Este o perioadă perfectă pentru a te relaxa, dragă Berbec. După agitația din ultimele zile, probabil simți nevoia să încetinești ritmul! Îți vei face mult bine dacă optezi pentru relaxare. Cei apropiați ție vor aprecia, de asemenea, calmul redescoperit. Profită de această liniște temporară pentru a te concentra pe viața ta sentimentală. În acest domeniu, vibrațiile tale te vor încânta și mângâia!

Horoscop CHINEZESC săptămâna 1-7 iulie 2024. Patru zodii au noroc la bani, ajutate de energiile Dragonului de Lemn

GEMENI

Curiozitatea ta va fi de zece ori mai mare, dragă Gemeni! Vei avea o viziune largă și inventivitatea ta se va exprima prin tehnologiile moderne de comunicare. Cu siguranță vei petrece mai mult timp decât de obicei pe internet, telefon sau uitându-te la televizor. Orice ai întreprinde, vei încerca să vezi mai departe pentru a înțelege și a progresa. Așadar, lasă-te purtat de această vibrație curioasă și, mai ales, mergi înainte.

SCORPION

Talentul tău de vizionar și caracterul tău original și neconvențional sunt împiedicate de vechile obiceiuri și scrupule depășite care ies la suprafață. Iată-te brusc temător de modernitate, ceea ce nu este caracteristic pentru tine. Trebuie să acționezi, dragă Scorpion, pentru că ești foarte capabil să reconciliezi modernismul cu un anumit nivel de conformitate socială. Fii dublu lucid și inteligent pentru a contracara aceste tendințe care sunt la fel de ciudate pe cât sunt inutile.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 iulie. O zodie dă lovitura. Astrele se aliniază în favoarea bunăstării sale

CAPRICORN

Această perioadă va marca începutul noului ciclu pentru numărul perfect care ești. Un ciclu de vibrații pozitive care se vor traduce într-un nou entuziasm și o adevărată generozitate față de cei apropiați și, mai presus de toate, o șansă singulară pentru câteva zile, spun astrologii. Cel mai notabil, ai putea aduce la viață un nou proiect cu participarea prietenilor sau a membrilor familiei tale. Ar trebui să fie fericiți, deoarece vei avea cu siguranță succes în ceea ce întreprinzi.

PEȘTI

Lucrurile se confirmă, dragă Pești! Poți încă influența evenimentele, structurează-ți bine gândurile și culege roadele eforturilor tale. Familia și prietenii te vor susține în proiectele și noile responsabilități care sunt ale tale. Așadar, nu face concesii și concentrează-te pe proiectele tale! Acesta va fi momentul să finalizezi o lucrare sau un proiect. Vei avea cu siguranță rezultate bune!

Afirmațiile ce te vor ajuta în iulie 2024 în funcție de zodie