MENIU

Evaluarea Naţională Clasa a VI-a: Ce subiecte au primit elevii la proba "Matematică şi ştiinţe"

<p>Evaluarea Naţională Clasa a VI-a: Ce subiecte au primit elevii la proba "Matematică şi ştiinţe"</p>

Evaluarea Naţională - Astăzi, 3 iunie, elevii de clasa a VI-a au susţinut proba la "Matematica şi ştiinţe". Această probă a vizat evaluarea unor competențe din aria curriculară "Matematică și Științe ale naturii" — Matematică, Fizică și Biologie.

Elevii de clasa a VI-a au susţinut evaluarea în sălile în care își desfășoară activitatea în mod curent, fiind așezați în bănci în ordinea obișnuită. Testula fost administrat de un profesor didactic care nu predă la clasa respectivă și care va fi asistat de un alt cadru didactic.

Evaluarea Naţională Clasa a VI-a: Subiecte "Matematică şi ştiinţe"

Evaluarea Naţională 2015 - Testele care vizează evaluarea unor competențe din aria "Matematică și Științe ale naturii" sunt evaluate de echipe formate din trei cadre didactice cu următoarele specialități: matematică, fizică și biologie.

Evaluarea fiecărui test se face cu respectarea strictă a baremului și a instrucțiunilor cuprinse în Caietul cadrului didactic.

Rezultatele individuale obținute la Evaluarea Națională nu se afișează, nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Acestea sunt valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea elevilor și a părinților elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.