MENIU

Eurovision 2015. Trăistariu, despre Voltaj, după calificarea în Finala Eurovision: "Fără greşeală"

Mihai Trăistariu

EUROVISION 2015 VOLTAJ. Mihai Trăistariu a comentat, pe pagina lui de Facebook, prestaţia trupei Voltaj la Eurovision. Băieţii au reuşit să meargă în finala care va avea loc pe 23 mai, clasificându-se printre cei 10 artişti aleşi de public şi de juriu.

EUROVISION 2015 VOLTAJ. Mihai Trăistariu este mulţumit pe rezultatele pe care le-a obţinut România la semifinala Eurovision, deşi România nu se numără printre favoritele lui. Artistul, care a participat la Eurovision în 2006, cu piesa Tornero (care a obţinut cel mai mare punctaj al României, clasificându-se pe locul), este de părere că Voltaj are o piesă bună, dar cu show banal, scrie libertatea.ro.

EUROVISION 2015 VOLTAJ. "Voltaj a cântat FĂRĂ GREŞEALĂ. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă... totul a fost curat. Evident... tre' să mulţumim şi românilor din diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe! Favoritele mele până acum sunt aşa: 1. Suedia, 2. Spania, 3. Australia, 4. Italia, 5. Rusia", a scris el, pe Facebook.