MENIU

Eugen Cristea, declarații emoționante după decesul actriței Draga Olteanu Matei: "Un monument de profesionalism, bunătate și talent"

Draga Olteanu Matei

Actorul Eugen Cristea a aflat cu tristețe despre dispariția actriței Draga Olteanu Matei. El a vorbit în cuvinte elogioase despre cea care i-a influențat într-un fel cariera.

Eugen Cristea a intrat în direct la Realitatea PLUS și a vorbit despre dispariția colegei sale de breaslă, Draga Olteanu Matei:
 
"M-am sculat din somn cu această veste absolut îngrozitoare, mai ales că Dragă Olteanu Matei a fost una dintre marile noastre actrițe care la debutul meu în Teatrul Național mi-a întins mâna. Am avut șansă și bucuria, oportunitatea să joc alături de dumneai ei chiar în Coana Chiriță, în spectacolul de teatru, nu în film. Ea a fost un monument de profesionalism, de bunătate, de talent și nu în ultimul rând de mare haz, un caracter tonic care împrăștia în jur numai bună dispoziție, bucurie de a trăi, împărtășea celor din jur din experiență domniei sale și îmi făcea plăcere deosebită de a mă află în preajma dumneaei. Ultima parte a vieții ei a fost una urâtă odată cu ieșirea din circuit, la un moment dat când nu mai ești de folos, nu mai însemni nimic. Lucrurile astea se pun pe inima, pe suflet și te umplu de tristețe și rezultatul iată care este, mai devreme sau mai târziu.
 
O pierdere imensă, sunt convins că doamna mai avea multe de spus măcar din punct de vedere uman și asta ar fi contat cel mai mult în a avea încă printre noi un asemenea om, scris cu majuscule. Am o nouă zi plină de tristețe și de durere. Dumnezeu să o odihnească și să o primească de-a dreapta Să.
 
Era un om tonic, în preajma căreia uitai de toate greutățile și necazurile vieții, era ceea ce se numea îndatoritor, elegant, poate că nu întâmplător și numele mic al domniei sale o caracteriza. Era o dragă pentru toți cei din jur și așa va rămâne: un om drag", a declarat Eugen Cristea la Realitatea PLUS.
Mai multe articole despre:
draga olteanu matei