MENIU

Este oficial - Un fost general SRI, la conducerea instituției ce controlează bugetul uriaș din Sănătate: Cristian Celea, interimar la CNAS

Este oficial Fostul general SRI Cristian Georgică Celea a fost numit interimar la șefia Casei Naționale de Sănătate, instituția care gestionează banii din Sănătate, a anunțat Realitatea PLUS. Celea are și o avere uriașă, cu peste 20 de terenuri și patru case, mașini, bijuterii și obiecte de artă.

 

Fostul general SRI, Cristian Georgică Celea a fost numit interimar la șefia Casei Naționale de Sănătate, instituția care gestionează banii din sănătate. Decizia premierului Marcel Ciolacu a fost publicată în Monitorul Oficial, miercuri, 13 decembrie. Vicepreședintele Cristian Celea a fost numit la șefia CNAS  și va exercita atribuțiile președintelui, cu rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului instituției, potrivit deciziei premierului. Marcel Ciolacu a semnat și revocarea din funcție, la cerere, a fostului șef CNAS - Andrei Baciu. Acesta a fost audiat la DNA în dosarul achizițiilor vaccinurilor anti-COVID în pandemie.