MENIU

Este cuplul ANULUI din show-biz? Două mari vedete au o relație surprinzătoare. El a divorțat recent

Ben Affleck are o relaţie cu producătoarea emisiunii umoristice "Saturday Night Live" Lindsay Shookus, la trei luni după divorţul de Jennifer Garner, relatează vineri agenţia de ştiri UPI. 

Ben Affleck şi Lindsay Shookus s-au aflat împreună recent la Londra şi au fost văzuţi joi în Manhattan, a declarat pentru Us Weekly o sursă care a confirmat că cei doi au o relaţie, screi Agerpres. 

"Cei doi s-au aflat pe platourile Justice League la Londra, unde Ben a tras din nou nişte scene", a adăugat sursa. 

"Este mai mult decât o aventură de vară", a declarat o altă persoană din anturajul lor pentru E! News. "Se distrează împreună şi ţin unul la altul. Însă relaţia lor este la început şi o iau încet", a precizat persoana în cauză. 

Starul din Batman a înaintat divorţul de Jennifer Garner în luna aprilie, după zece ani de căsnicie. Cei doi au anunţat în 2015 că se despart. Affleck şi Garner au custodie comună asupra copiilor lor Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani. 

În luna martie, actorul de 44 de ani a ţinut prima pagină a ziarelor după ce a intrat într-un program de dezalcoolizare. După această experienţă, el a declarat că a fost inspirat în timpul recuperării de copiii săi şi i-a mulţumit lui Jennifer Garner pentru sprijin.