MENIU

Este acuzat de discriminare la adresa unei mari artiste! Declarațiile sunt incredibile

Chistophe Castaner, purtătorul de cuvânt al guvernului francez, a devenit ţinta criticilor după comentariul său nefericit privind ţinuta pe care a purtat-o vedeta pop Rihanna la întâlnirea de la Palatul Elysee cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Într-un interviu acordat portalului 'konbini', difuzat săptămâna aceasta, Castaner a fost întrebat dacă este gelos pentru "relaţia" dintre preşedinte şi cântăreaţa din Barbados.

"Când am ajuns la Elysee ea era încă acolo. Am intrat printr-o uşă laterală şi nu am putut să o văd. Dar aş fi fost oricum dezamăgit. Ţinuta ei a fost o alegere mult prea largă", a spus Chistophe Castaner.

La 26 iulie, Rihanna a venit la sediul preşedinţiei franceze, într-o pereche de pantaloni gri şi un sacou negru, un compleu destul de larg. Vizita ei a avut drept scop strângerea de fonduri pentru ONG Clara Lionel Foundation, din partea căreia este ambasadoare şi care derulează proiecte în domeniul educaţiei, scrie Agerpres.

"Uite ce comentarii machiste", "asta da clasă, Castaner, multă clasă,", au fost câteva dintre criticile primite pe reţelele de socializare de purtătorul de cuvânt, căruia i s-a reproşat că este mai preocupat de hainele purtate de cântăreaţă, decât de "statul francez".

Mai multe articole despre:
discriminare Rihanna comentariu