MENIU

Epic Games anunță o versiune gratuită a Unreal Tournament

La doar câteva săptămâni după anunţul oficial al unei noi versiuni de Unreal Tournament, creatorii săi experimentează partea de gameplay.

Următorul Unreal Tournament, care va veni după o pauză de aproximativ cinci ani, va fi un proiect realizat din pasiune. Cei de la Epic Games au anunţat foarte clar că nu fi vorba de un joc contra cost şi nici unul care vă va invita la achiziţii in-app. Va fi gratuit.

Deşi nu au trecut decât trei săptămâni de la respectivul anunţ, echipa de dezvoltatori din spatele său se pare că a reuşit să creeze o versiune incipientă pe care să experimenteze. În mod evident, nu vorbim de texturi complicate şi un nivel elaborat de geometrie la acest stadiu. În schimb, este un mod simplist prin care să fie finisate elemente de gameplay. Trecând peste detalii, laserele deja zboară prin aer şi asta e cel mai important.

Dacă vreţi şi voi să vă implicaţi în dezvoltarea noului UT, aveţi această posibilitate, deoarece întregul proiect e menit să fie open source. Nu trebuie decât să vă înscrieţi ca dezvoltator Unreal Engine 4, contra sumei de 19 dolari pe lună. Dacă nu aveţi afinităţi de programator, ci doar experienţă de gamer, puteţi lăsa feedback pe forumul jocului folosind un cont gratuit. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
creatori gameplay versiuni Unreal Tournament