MENIU

Emoţionat. Această fetiță a trăit doar 74 de minute, dar a reușit să salveze mai multe vieți!

Emoţionat. Această fetiță a trăit doar 74 de minute, dar a reușit să salveze mai multe vieți!

Emma Lee aștepta gemeni. În săptămâna a 13-a de sarcină, a făcut o investigație în cadrul căreia a aflat că una dintre fetițe suferă de anencefalie, o malformație ce împiedică dezvoltarea creierului și a craniului. După naștere, copila era condamnată la moarte, deoarece bebelușii născuți cu această boală trăiesc mai puțin de o săptămână.

În această situație, medicii i-au propus viitoarei mame să facă un avort selectiv. Emma s-a gândit mult și a decis să păstreze copilul bolnav. Motivul pentru care Emma a refuzat avortul este incredibil!

“Eu înțelegeam foarte bine că una dintre fetițele mele va muri. Ar fi fost mai ușor să i se ia viața în uter. Dar m-am gândit că în lume există mame ale căror copii se nasc bolnavi, dar nu fără speranță. Fiica mea va apărea pe lume fără creier, dar celelalte organe vor fi sănătoase!”

“Unii nou-născuți au nevoie de un transplant de organe. Aceasta este singura lor speranță la viață. Și chiar dacă fetița mea nu va avea șansa să trăiască în această lume, ea va deveni o adevărată eroină! Ea va contribui la salvarea câtorva vieți”, astfel și-a explicat decizia tânăra mamă.

Emma a născut gemenii în termenul stabilit. Pe fetița născută cu malformație au numit-o Hope (speranță). Ea a trăit cu mult mai puțin de o săptămână, doar 74 de minute … Datorită rinichilor săi și celulelor hepatice, alți copii au primit o șansă la viață.

“Hope a trăit doar 74 de minute, dar ea a salvat câțiva nou-născuți. Noi o considerăm o adevărată eroină! “, spune Emma Lee.

Sursa: Perfect-ask.com

Mai multe articole despre:
transplant bebeluş gemeni malformaţii