MENIU

Au fost împreună 8 ani, dar s-au despărţit! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis fosta iubită

Fără îndoială, despărțirea este una dintre cele mai dificile experiențe prin care trece o persoană în viață. Ne cuprind sentimente precum dezamăgirea, furia și chiar ura, dar asta trebuie să fie singura cale?

Karla Andrea Bonifacio, o tânără din Filipine, a impresionat milioane de oameni cu mesajul pe care i l-a transmis fostului ei iubit, Gio. Într-o postare pe Facebook care a devenit virală, Karla demonstrează că despărțirile nu sunt întotdeauna urâte.

Iată ce i-a transmis fostului său iubit, cu care a avut o relație timp de opt ani:

"Aproape opt ani de zile, am iubit o singură persoană. El mă iubea de când aveam 14 ani, dar mi-a luat doi ani să îmi dau seama că și eu îl iubesc pe el. Am făcut o mulțime de lucruri împreună. Chiuleam de la școală și ne mințeam părinții că aveam proiecte de făcut, ca eu și Gio să ne putem duce în mall, cu puținii bani pe care îo strângeam din alocație. Dar nu conta, pentru că eram fericiți.

Apoi a trebuit să mergem la școli diferite. Dar eram convinsă că relația noastră va rămâne la fel pentru că ne iubeam unul pe celălalt. Și chiar așa a fost! El a fost, de fapt, motivația mea de a termina studiile pentru că îmi doream un viitor luminos alături de el.

A fost acolo când tatăl meu a murit, iar eu am fost acolo când mama lui a murit. Ne-am sprijinit unul pe altul la bine și la greu. Am experimentat o mulțime de lucruri datorită lui, pentru că a făcut tot posibilul ca eu să fiu fericită.

Eram cuplul ideal și făceam totul împreună. Îmi doream să îmi petrec tot restul vieții cu Gio, dar relația noastră a ajuns la final.

Mulțumesc că m-ai ținut de mână în lunga noastră călătorie. A fost extrem de valoroasă pentru mine și nu o voi uita niciodată.

Îmi doresc să fii fericit, chiar dacă fericirea ta nu mă va mai include și pe mine. Sper să îți împlinești toate dorințele. Meriți să fii fericit, meriți să iubești din nou. La fel și eu.

Vreau să mulțumesc, de asemenea, familiei și prietenilor. Nu aș fi reușit să îmi revin fără ajutorul vostru. Dar acesta este ultimul meu mesaj despre Gio. Despre noi. Pentru a putea merge mai departe.", a scris tânăra pe Facebook

Sursă: unica.ro

Mai multe articole despre:
despărţire mesaj Facebook Karla Andrea Bonifacio