MENIU

Emily Burghelea, accidet grav în vacanță! Influencerița are nevoie de mai multe operații, după ce a fost la un pas de moarte! FOTO

Emily Burghelea, accidet grav în vacanță! Influencerița are nevoie de mai multe operații, după ce a fost la un pas de moarte! FOTO

Fosta asistentă TV, Emily Burghelea, a fost operată pentru prima oară după accidentul grav suferit în Mauritius. Influencerița în vârstă de 25 de ani a povestit că a fost rasă în cap înainte de intervenție. Clipele teribile nu s-au terminat însă. Ea are nevoie de mai multe operații, după ce a fost la un pas de moarte. 

Emily Burghelea a fost operată pentru prima dată după groaznicul accident din Mauritius, din care a scăpat ca prin minune din ghearele morții atât ea, cât și nașa ei. Cele două se aflau într-un taxi cu care trebuiau să ajungă la aeroport. Ea a revenit în țară cu fața aproape desfigurată și corpul plin de vânătăi. Înainte de intervenție, Emily a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Toată partea stângă e făcută bucățele. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?”, a scris Emily Burghelea.

Influencerița le-a spus celor care o urmăresc că diagnosticul pe care medicii i l-au pus este o triplă fractură la nivelul feței. Aceasta îi îndeamnă acum atât pe șoferi cât și pe pasagerii din mașini să poarte centură de siguranță. 

Măsuri luate la Aeroportul Otopeni după criticile severe aduse din partea unui influencer american. Tânărul a clasat aeroportul drept „cel mai prost din Europa”

Mai multe articole despre:
emily burghelea accident