MENIU

eMAG vs evoMAG. Mari reduceri de 1 decembrie, disponibile de acum

eMAG și evoMAG derulează, în acest weekend prelungit, o mare campanie de reduceri.

Dacă eMAG mizează exclusiv pe produse 100% românești, cei de la evoMAG au ales o campanie generală, în care intră și produsele ale producătorilor străini.

Toată oferta eMAG de Ziua Națională poate fi consultată AICI

Oferta evoMAG de 1 decembrie este prezentată AICI

1 Decembrie numai cu producători români, la eMAG

eMAG a împărțit pagina specială dedicată reducerilor pe mari producători români, ca Arctic, Pegas, Farmec, Allview, Serioux, Cosmetic Plant, Dero, Primii Pași, Rombat, D-Toys. În meniul lateral a fost inclus și categoria Echipa Națională, unde cumpărători pot găsi tricoul echipei naționale de fotbal, dar și o jacheta impermeabilă în culorile României. 

Campania ne arată că avem producători români de telefoane mobile și tablete, produse IT, de birotică și papetărie, televizoare, aparate foto și electronice, electrocasnice, jucării și alte articole pentru copii, produse pentru casă și grădină, parfumuri, cosmetice, articole sportive, produse auto și de bricolaj și, nu în ultimul rând, de alimente.

1 decembrie la evoMAG

evoMAG are mari reduceri în acest weekend la electrocasnice, telefoane, tablete și gadgeturi, computere și monitoare, componente PC, imprimante și rețelistică, aparate foto și video, televizoare, îngrijire personală, produse pentru fitness.