MENIU

eMAG – Top 7 cele mai cautate telefoane smart de la magazinul online eMAG

eMAG are o multime de oferte foarte avantajoase pentru telefoanele mobile inteligente.

eMAG – Lista cu toate telefoanele mobile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are pe site un clasament cu cele mai cautate modele de telefoane mobile. Am selectat si noi cateva dintre ele si vi le prezentam detaliat, impreuna cu preturile lor.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge

Deloc surprinzator, telefonul mobil Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai cautat gadget de la eMAG. Acest telefon este varful de gama de la eMAG, are 32GB memorie, functie 4G si in plus, in oferta de la eMAG acum primiti si un cadou special: boxa portabila Samsung Level Box Slim. Toate detaliile ofertei si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy J5

Tot din gama Galaxy de la samsung, un alt model de telefon este inclus pe podiumul telefoanelor inteligente cele mai cumparate si mai apreciate de clientii eMAG. Telefonul Samsung Galaxy J5, modelul 2016, costa mult sub 1.000 de lei, are si o reducere de 8% si se claseaza pe al doilea loc in cele mai cautate telefoane. Acest model are capacitate dual SIM, 16GB memorie si 4G. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – iPhone 7

Poate surprinzator, iPhone 7 prinde abia al treilea loc in acest clasament al celor mai cautate telefoane smart. Pretul sau destul de mare este un impediment, insa acum beneficiaza de un discount consistent de la eMAG, iar tehnologia cu care e dotat si calitatea produsului sunt imbatabile. Cel mai avantajos este modelul cu 32GB spatiu de stocare. Pretul lui il gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Huawei P9 Lite

Iesim de sub dominatia telefoanelor Samsung si Apple si gasit un model cel putin la fel de puternic si de avantajos produs de Huawei. Modelul P9 Lite a cresc spectaculos in vanzari, punctele sale forte fiind configuratia destul de buna dar si pretul excelent care acum beneficiaza si de o reducere de 20%. Telefonul are capacitatea de a administra doua cartele sim deodata, are un spatiu de stocare pentru aplicatii de 16gb si functie 4g. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Reducere de 17% si pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S7 care costa doar putin peste 2.000 de lei, impresionant pentru un telefon mobil de calibrul acestuia. Telefonul e dotat cu spatiu de stocare de 32GB, functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A5

Se poate spune ca clasamentul celor mai cautate telefoane mobile de la eMAG este dominat in mare parte de telefoanele de la Samsung. Modelul Samsung Galaxy A5, modelul 2017, prinde si el acest clasament. Telefonul are reducere de 10% din pret, spatiu de stocare generos de 32GB, functie 4G si e disponibil si in culoare GOLD. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Huawei P8 Lite

Incheiem cu locul 7 al acestui clasament si cel mai ieftin telefon dintre modelele prezentate: Huawei P8 Lite. Telefonul mobil are capacitatea de a administra doua cartele sim deodata, are spatiu de stocare de doar 16 GB si include o garantie de 24 de luni. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
emag