MENIU

eMAG Stock Busters – Incredibil ce configuratii desktop foarte performante poti cumpara cu 1200 lei

eMAG Stock Busters are reduceri chiar si de 75% in anumite cazuri. Noi am ales cele mai avantajoase oferte pentru configuratiile de desktopuri.

eMAG Stock Busters – Toate desktopurile aflate la promotie pot fi gasite AICI.

eMAG Stock Busters este o promotie foarte avantajoasa de la cel mai mare retailer online din Romania. In cadrul promotiei produsele aflate la lichidare de stoc sunt ieftinite chiar si cu pana la 75%.

Noi am selectat cele mai interesante oferte pentru desktopuri care vin cu configuratii incredibil de performante in comparatie cu laptopurile ce se incadreaza in bugete echivalente. Preturile configuratiilor selectate de noi incep de la 1.200 de lei.

eMAG Stock Busters – Minic PC Asus Vivo

Prima configuratie pe care v-o recomandam are un pret excelent iar stocurile se epuizeaza foarte repede. Mini PC Asus Vivo are procesor Intel Core i3 cu frecventa de 1.9 Ghz Haswell, 4GB memorie si un spatiu de stocare de 500 GB HDD. Pretul cu 43% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Sistem Desktop Serioux Gamer Plus C1

Acest sistem Desktop este ideal pentru gamerii pasionati, are reducere de pret de 40% si configuratia sa este de-a dreptul impresionanta: Intel Core i7 cu frecventa de 4GHZ Skylake, 16GB RAM, 1TB HDD, 120GB SSD si o placa video foarte performanta Asus GeForce GTX 1060 de 6gb. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Desktop PC Lenovo IdeaCentre Yoga Home 500 All in one 21

O alta reducere impresionanta gasim pentru acest model de desktop de la Lenovo: 34% discount pentru Lenovo IdeaCentre Yoga Home 500 all in one 21 care are procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 2.2 Ghz pe arhitectura Broadwell. Desktopul vine cu display de 21.5 inch ce reda imagini FULL HD si care are touchscreen, iar memoria este de 8GB, spatiu de stocare de 1TB + 8GB SSHD pentru transfer cu viteze mari, iar placa video este nVIDIA GeForce de 1GB. Calculatorul vine cu sistem de operare Windows 10 preinstalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – PC Alienware X51

Si aceasta configuratie a calculatorului produs de Alienware este perfecta pentru pasionatii de gaming, iar pretul inregistreaza 32% reducere. Desktopul are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 3.2 Ghz Haswell, 8GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plus, calculatorul dekstop e dotat cu unitate optica si placa video nVidia GeForce GTX 750Ti de 2GB. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Sistem Desktop TTX PROSCHOOL PRIMAR

Unul dintre cele mai ieftine desktopuri cu o configuratie foarte buna este acest sistem TTX. Desktopul e dotat cu procesor Intel Haswell Model Celeron de 2.8 Ghz si are memorie 4GB DDR3 si 1TB spatiu de stocare. Toate detaliile ofertei si pretul cu 27% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG Stock Busters – PC HP 280 G1 MT

Costa sub 2.000 de lei si are o configuratie impresionanta pentru acest buget: procesor Intel Core i3 cu frecventa de, atentie, 3.6ghz, pe o arhitectura a procesorului Haswell. Desktopul PC HP 280 G1 MT are memorie de 4GB si spatiu de stocare generos de 500 GB si in plus e dotat cu placa video de la Intel si unitate optica, iar sistemul de operare cu care vine preinstalat este Windows 8.1 Pro. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Sistem Desktop PC Dell Inspirion 3052 All in one 19.5

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru acest desktop de la Dell Inspirion ce are procesor Intel Pentium de 1.6  Ghz si un display de 18.5 inch diagonala ce reda imagini cu rezolutie HD+, 4GB memorie si spatiu de stocare de 1TB. Toate detaliile oferte sunt AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
desktop emag stock busters