MENIU

eMAG Stock Busters – Ce laptop puternic iti poti cumpara cu un buget de 2.000 de lei, la promotie

eMAG Stock Busters are o multime de oferte foarte bune, printre care si cateva la laptopuri. Noi ne-am incadrat intr-un buget de 2.000 de lei cu cateva configuratii puternice.

eMAG Stock Busters – Lista cu toate laptopurile aflate la promotie si care costa sub 2.000 de lei poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Promotia de lichidare de stocuri de la eMAG a inceput de peste 24 de ore si deja incep sa se epuizeze ofertele pentru cele 50.000 de produse. Noi am mai gasit o multime de configuratii puternice de laptopuri care par foarte atragatoare si pot fi achizitionate cu un buget de pana in 2.000 de lei.

eMAG Stock Busters – Laptop Lenovo IdeaPad 100

Primul model de laptop ce are reducere mare, de 22%, in cadrul eMAG Stock Busters si pe care vi-l recomandam cu toata increderea este aceste Lenovo IdeaPad 100 ce e dotat cu un procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.6 Ghz pe arhitectura Haswell. Laptopul are 15.6 inch display, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. In plus, e dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW dar si placa video nVidia GeForce 920MX de 2GB. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Acer ES1

Continuam cautarile noastre pentru un laptop ideal ce costa pana la 2.000 de lei cu un model chiar mult mai ieftin de atat, dupa discountul de la eMAG Stock Busters de 13%. Laptopul are procesor Intel Core i3 de 2 ghz, de generatie noua, pe arhitectura Skylake. Ecranul este unul generos de 15.6 inch, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. In plus, laptopul vine cu sistemul de operare Linux preinstalat. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Dell Inspirion 3567

Dell este un brand renumit in productia de laptopuri, iar acest model este unul care se incadreaza perfect in bugetul de sub 2.000 de lei pe care ni-l dorim pentru un laptop puternic, ideal pentru munca dar si pentru gaming. Laptopul de la Dell are procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 2.5 Ghz, arhitectura Kaby Lake, ecran de 15.6 inch, 4 GB memorie si spatiu de stocare de 500GB. Mai multe detalii si informatii gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Asus

Reducere importanta si pentru laptopul Asus cu o configuratie ideala pentru gaming: procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, 15.6 inch display ce reda imagini impecabile la rezolutie Full HD, 4Gb memorie si un spatiu de stocare foarte generos de 1TB. Desigur, un laptop bun de gaming nu poate sa nu aiba o placa video performanta: nVidia GeForce 920M de 2GB. Pretul cu 14% discount de la eMAG Stock Busters poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – HP 250 G5

Laptopurile de la HP sunt renumite pentru calitatea lor dar si pretul uneori ceva mai ridicat, in raport cu aceasta calitate. De data asta avem o reducere de la eMAG Stock Busters de 30% care duce configuratia urmatorului laptop HP la un pret sub 2.000 de lei, perfect pentru bugetul pe care noi ni l-am propus. Laptopul are procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz Skylake, 15.6 inch display, rezolutie Full HD, 4GB memorie, 1TB spatiu de stocare, unitate optica de tip DVD-RW si placa video AMD Radeon R5. Mai multe detalii gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Dell Vostro 3568

Ultimul laptop pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este de la Dell, modelul Vostro 3568 ce e dotat cu procesor Intel Core i3 de 2.3 Ghz, 15.6 inch, 4GB memorie, 500 GB spatiu de stocare, unitate optica dar si placa video de la Intel, plus sistem de operare Ubuntu. Pretul beneficiaza de reducere si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
laptop emag stock busters