MENIU

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Topul masinilor de spalat cu cele mai mari reduceri de pret

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Am alcatuit clasamentul celor mai bune oferte din promotia celui mai mare magazin online din Romania.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Lista cu toate ofertele promotiei poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala in aceasta saptamana prin care preturile unor electrocasnice sunt reduse chiar si cu 65% in anumite situatii. Noi am selectat in cadrul acestui articol cele mai interesante oferte si cele care au cele mai mari discounturi pentru masinile de spalat rufe. Vi le prezentam si voua, in continuare:

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat rufe Sharp

Masina de spalat rufe de la Sharp are o capacitate de incarcare foarte generoasa, de 8kg, 1400 RPm si face parte din clasa energetica A+++. Aceasta masina beneficiaza de 41% reducere si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Samsung

Brandul Samsung este renumit pentru calitate electrocasnicelor, tocmai din acest motiv va recomandam o masina de spalat produsa de coreeni. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble are 1400 RPM si capacitate de incarcare de 8kg, iar din punct de vedere al consumului de energie, apa si detergent este foarte economicoasa, facand parte din clasa energetica A+++. Oferta cu discount de 37% poate fi consultata AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat Gorenje

750 de lei reducere pentru masina de spalat rufe Gorenje care are capacitate de incarcare de 8kg, 1400 Rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta o gasiti detaliata AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care

Una dintre cele mai avantajoase oferte si cele mai mari reduceri, in valoare de 1400 de lei, este pentru masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care. Masina 6th Sense are o capacitate de incarcare uriasa de 10kg, 1400 RPM si face parte din clasa energetica A+++. In plus, masina de spalat rufe are functia de Direct Drive. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat Siemens

Stocuri aproape de epuizare pentru masina de spalat rufe Siemens care are reducere de 1300 de lei. Masina face parte din clasa energetica A+++, 1400 RPM si are capacitate de incarcare de 8kg. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Bosch

Ultima oferta pentru o masina de spalat recomandata de noi, in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor este pentru cea produsa de Bosch. Masina are capacitate de incarcare cu rufe murdare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul cu reducere semnificativa poate fi gasit AICI.