MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Cat te costa sa utilezi complet bucataria cu incorporabile

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Incorporabilele avantajeaza foarte mult pentru economisirea de spatiu intr-o locuinta mica. Iata cateva oferte excelente de electrocasnice incorporabile.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista completa cu electrocasnicele incorporabile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Promotie cu reduceri de pana la 50% pentru mai multe electrocasnice. Am ales si noi 4 dintre cele mai bune oferte de incorporabile cu care sa iti utilezi bucataria.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Cuptor incorporabil Indesit

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un cuptor incorporabil produs de Indesit. Acest cuptor incorporabil are o reducere de pret de 50% si este de foarte buna calitate. Functioneaza electric iar volumul sau este de 56l. Cuptorul face parte din clasa energetica A, iar exteriorul cuptorului este din inox usor de intretinut si curatat. Pretul cuptorului il gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Plita incorporabila Bosch

Plita incorporabila de la Bosch are si ea 45% discount in cadrul promotiei speciale eMAG Saptamana electrocasnicelor. Plita are o latime de 60cm, suprafata sa este din inox de buna calitate care poate fi curatat si intretinut cu usurinta. Plita functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si o putere de incalzire de pana la 3.3kw. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Cuptor cu microunde incorporabil Hansa

Continuam cu o oferta foarte buna pentru cuptorul cu microunde de la Hansa. Brandul Hansa este renumit pentru producerea de electorcasnice cu preturi foarte avantajoase. Cuptorul incorporabil Hansa are un volum de 20l, puterea sa este de 800W, functioneaza mecanic si are si functia de grill. Pretul cuptorului cu microunde incorporabil are o reducere de 28% in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor, oferta pe care o puteti consulta in detaliu AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Hota incorporabila decorativa

Tot de la Hansa va recomandam si o hota incorporabila decorativa foarte avantajoasa dar si puternica. Hota are putere de absorbtie de 548 mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Latimea hotei este de 90cm si acopera o suprafata generoasa, iar exteriorul hotei este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul cu 27% reducere in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor