MENIU

eMAG.ro – Reduceri mari la canapele. Care sunt prețurile

eMAG.ro are o promoție specială în această săptămână pentru canapele. Prețurile sunt mult scăzute.

Lista completă cu canapele la reducere de la eMAG.ro e disponibilă AICI.

În continuare vă prezentăm câteva dintre cele mai interesante modele de canapele disponibile la eMAG.ro la reducere, dar și care sunt cele mai populare și mai vândute în rândul clienților.

eMAG.ro – Colțar extensibil Kano

Colțarul extensibil Kano este dotat cu tabureți și ladă de depozitare mare, dimensiunile colțarului sunt de 250x134x80cm, este pe structură rezistentă din lonjeroane din lemn și plăci aglomerate. Prețul are o reducere de 30% și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Canapea extensibilă Kring Monik

Canapeaua extensibilă Kring Monik are culoarea Bej și beneficiază în cadrul unei promoții speciale de la eMAG.ro de o reducere de 25% din preț. Structura internă are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Puteți vedea imagini cu canapeaua dar și prețul AICI.

eMAG.ro – Canapea extensibilă Renata

Canapeaua Renata este extensibilă și e dotată cu brațe dar și cu ladă de depozitare. Canapeaua are suprafață din stofă de culoare bej și este ideală pentru spațiile mici, având dimensiuni de 150x250 atunci când este extinsă pentru dormit. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Canapea extensibilă Delia

Canapeaua Delia este extensibilă, se extinde prin glisarea șezutului spre înainte și are un spațiu de dormit disponibil de 137x193cm. E prevăzută cu ladă de depozitare, iar tapițeria este din stofă de culoare maro, rezistentă la uzură. Picioarele sunt metalice dar cu design modern. Prețul și imaigni cu canapeaua găsiți AICI.

eMAG.ro – Canapea extensibilă Kring Betty

O altă canapea ce are reducere de preț de 25% de la eMAG.ro în cadru unei promoții speciale și are un design extrem de simplu dar și util este canapeaua Betty. Aceasta canapeae din spumă poliuretanică de calitate și rezistentă care oferă un confort superior. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Canapea extensibilă Bella

Canapeaua extensibilă Bella are dimensiunile 195x91x76cm și e dotat cu tot cu ladă de depozitare, dar și 4 perne cu motive florale. Imagini cu canapeaua, dar și prețul ce are reducere de 31% pot fi găsite AICI.

eMAG.ro – Canapea extensibilă Butterfly

Canapeaua este destinată spațiilor mici, se extinde prin translatarea șezutului spre în față și rabatarea spătarului, iar stofa este printată în culor și modele vesele. Puteți vedea imagini cu canapeaua dar și prețul ei AICI.

 

Mai multe articole despre:
black friday emag emag.ro mobilier ieftin