MENIU

eMAG - Reduceri mari pentru laptopurile cu procesoare Intel. Iata cele mai cumparate modele

eMAG are o promotie speciala cu reduceri importante pentru laptopurile dotate cu cele mai performante si mai noi modele de procesoare produse de Intel.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG - Lista cu toate laptopurile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie foarte interesanta in aceasta perioada pentru laptopurile dotate cu procesoare Intel. Noi am selectat in cadrul acestui articol 10 modele foarte avantajoase dar si foarte puternice ce se regasesc in promotiile celor de la eMAG.

eMAG - Laptop Asus

Prima oferta foarte avantajoasa pe care v-o recomandam este pentru un laptop produs de Asus. Laptopul are procesor Intel i3 ce are o frecventa de 1.7 ghz Haswell, display-ul este unul standard de 15.6 inch, 4 GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. In plus, laptopul are unitate optica si placa video dedicata. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD

O alta oferta foarte avantajoasa de la eMAG o reprezinta cea pentru procesorul Lenovo IdeaPad ce e dotat cu un procesor ceva mai puternic fata de modelul precedent: Intel Core i5. Laptopul are procesor cu o frecventa de 2.2 Ghz Broadwell, 15.6 inch, 4 GB memorie si spatiu de stocare de 500 GB. Laptopul vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Laptop Acer Aspire

Promotia de la eMAG include si o oferta foarte interesanta pentru laptopul Acer Aspire care e dotat cu procesor Intel Core i5 cu frecventa de 1.7 Ghz, care e construit pe o arhitectura Haswell. Laptopul are 15.6 inch display, 4 GB memorie, 500 Gb spatiu de stocare, unitate optica si placa video nVidia GeForce. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Laptop Dell Inspirion 5558

Tot un display de 15.6 inch are si super laptopul Dell Inspirion aflat la promotie. Laptopul are procesor Intel Core i3 de 2 Ghz. Placa video cu care e dotat laptopul este o nVidia GeForce 920M ce are un sistem de operare Windows 10. Oferta completa poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG - HP

Laptopul HP 250 G4 are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.3 Ghz care are o arhitectura Skylake. Laptopul are 15.6 inch diagonala display-ului, 4 GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. Placa video este Intel HD Graphic si toate detaliile despre ea dar si despre pretul la reducere pot fi gasite AICI.

eMAG - Laptop Gaming Asus Rog

Daca va pasionaza gamingul, acest laptop este ideal pentru majoritatea jocurilor de pe piata, din acest moment. Configuratia sa este una foarte puternica, are un procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 Ghz pe o arhitectura Skylake. Diagonala ecranlui laptopului are 15.6 inch si reda imagini la o rezolutie Full HD. Memoria laptopului este de 8GB si are un spatiu de stocare foarte generos de 1TB. Desigur ca placa video nu putea sa fie decat una faorte performanta nVidia GeFroceGTX 960M. Pretul are o reducere de 14% si poate fi gasit AICI.

eMAG - Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 500

Laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 500 are procesor Intel Core i5 6200U cu frecventa de 2.3 Ghz. Laptopul are display de 15.6 inch ce reda imagini Full HD si are functie de Touch Screen, comenzi tactile. Memoria laptopului este de 4GB si spatiul de stocare ajunge la 1TB. Pretul foarte avantajos de la eMAG poate fi gasit AICI.

eMAG - Ultrabook Asus

Trecem la o categorie de laptopuri ceva mai puternice, dar si cu un pret mai ridicat, care insa devine accesibil dupa ultimele reduceri de la eMAG. Laptop de exceptie este acest model produs de Asus care e dotat cu procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, are un display ceva mai mic de doar 13.3 inch care il face mai usor dar si mai practic si accesibil pentru cei care calatoresc mult. Laptopul reda imagini Full HD si are 8 GB memorie si 256 GB spatiu de stocare. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG - Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 510-14ISK

Acest laptop de la Lenovo este un model 2 in 1 adica se poate transforma in tableta si poate fi rabatat complet. Laptopul are un procesor Intel Core i3 cu freventa de 2.3 Ghz, 14 inch display cu o rezolutie Full HD de tip IPS, touchscreen, 8 gb memorie si 1 TB spatiu de stocare dar si sistemul de operare preinstalat Windows 10. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Laptop Alienware 13

Ultimul laptop pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este un Alienware 13, un laptop de exceptie ce are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.6 Ghz, 13 inch diagonala display-ului ce reda imagini Full HD, 8 GB memorie si 1 TB spatiu de stocare. Toate detaliile despre acest excelent laptop de gaming pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag