MENIU

eMAG - Reduceri de pana la 65% la electrocasnice. Ce preturi au cele mai bune aragazuri

eMAG a dat startul unei promotii, timp de o saptamana, in cadrul careia preturile scad chiar si cu 65%.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG - Lista cu aragazurile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie cu preturi scazute chiar si cu 65% pentru anumite electrocasnice. In cadrul acestui articol noi am selectat 6 oferte imbatabile pentru aragazuri de mare calitate.

eMAG - Aragaz Hansa

Brandul Hansa este recunoscut pentru electrocasnicele la preturi foarte avantajoase pe care le produce si este cazul si acestui aragaz electric prevazut cu 4 arzatoare vitroceramice. Cuptorul este tot electric si foarte incapator, aragazul are culoarea neagra iar suprafata exterioara este din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Aragaz Star Light

Un alt aragaz produs tot de un brand ca fabrica electrocasnice ieftine este cel de la Star Light. Acest aragaz functioneaza cu gaz, are tot 4 arzatoare iar gratarul sau este din fonta foarte rezistenta. Aprinderea se face electric si aragazul e dotat cu iguranta plita si cuptor, functiile de grill si rotisor, timer si suprafata din inox. Pretul cu reducere de 22% il gasiti AICI.

eMAG - Aragaz Mixt Whirlpool

Acest aragaz de la Whirlpool este deosebit deoarece este mixt: functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare, insa cuptorul este electric si are pe langa functia de grill inca 11 functii si un volum de 59l. Aragazul face parte din clasa energetica A si are 60 cm. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG - Aragaz Zanussi Retro

Un design deosebit de elegant are aragazul Zanussi Retro care functioneaza pe gaz si are aprinderea electrica atat la plita cat si la cuptor. Aragazul este mic, are doar 50 cm si culoarea sa este alb rustic. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

eMAG - Aragaz electric Hansa

Acest aragaz este complet electric, are 4 zone de gatit din sticla, prin inductie, are cuptor electric cu functie de grill si este din inox. Aragazul face parte din clasa energetica A si are o reducere importanta de la eMAG pe care o gasiti AICI.

eMAG - Aragaz electric Whirlpool

Ultimul aragaz pe care vi-l prezentam este unul foarte elegant, dotat cu plita vitroceramica ce are 4 arzatoare, cuptorul este tot electric si are 11 functii, dar si un volum generos de 60l. Oferta completa o puteti consulta in amanunt AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag