MENIU

eMAG – Reduceri de 50% la laptopuri si desktopuri

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru laptopurile si desktopurile ce vin cu sistemul de operare Microsoft Windows preinstalat.

eMAG – Lista tuturor ofertelor din promotia Microsoft poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul in aceasta saptamana la o promotie ce vizeaza doar laptopurile si desktopurile ce sunt dotate cu sistem de operare Windows preinstalat, cu licenta. Reducerile pentru aceste produse sunt de pana la 50%.

eMAG – Laptop 2 in 1 Asus

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un laptop de tip 2 in 1 Asus ce se poate transforma, dupa cum ii spune si numele, in tableta. Laptopul are procesor Intel Quad Atom cu frecventa de 1.44 Ghz, display mic de 10.1 inch, ceea ce il face foarte usor de transportat. Configuratia laptopului cuprinde 2GB memorie si 64GB eMMC spatiu de stocare, placa video Intel HD Graphics si sistem de operare Microsoft Windows 10Home. Oferta cu reducere de 25% poate fi gasita AICI.

eMAG – Sistem desktop PC Hp EliteDesk

Va recomandam si o configuratie foarte puternica de sistem desktop produs de HP. Modelul Elite Desk 705 G2 are procesor AMD PRO de 1.6 Ghz, 8GB memorie si spatiu de stocare de 128GB SSD. Sistemul de operare cu care este dotat desktopul este Windows 7PRO/Windows 10 Pro. La achizitie aveti parte si de o surpriza. Oferta detaliata poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad 110

Din gama IdeaPad de la Lenovo, o gama foarte apreciata, va recomandam cu o reducere de 15% din pret, modelul 110-15ISK. Acest laptop este dotat cu procesor Intel Core i3 cu frecventa de 2GHZ pe o arhitectura Skylake. Display-ul laptopului are o diagonala de 15.6 inch, 4GB memorie si 500GB spatiu de stocare. Laptopul e dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW si placa video Intel HD Graphics 520 dar si sistem de operare Microsoft Windows 10. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sistem dekstop PC HP Elite Desk 705

O alta oferta foarte avantajoasa este cea pentru sistemul desktop PC HP EliteDeskt 705 G2 MT. Acest sistem e dotat cu un procesor AMD de 3.6 Gh, foarte puternic, 8GB memorie si 128GB SSD spatiu de stocare. Aceasta configuratie are o reducere de pret de 27% si e dotata cu sistemul de operare Windows 7Pro. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Laptop Dell Insipirion 5567

Laptopul Dell Inspirion 5567 are procesor Intel Core i5 de foarte buna calitate ce ruleazala o frecventa de 2.5 Ghz pe o arhitectura Kaby Lake. Laptopul are 15.6 inch display, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Laptopul e dotat si cu unitate optica DVD-EW, placa video Intel HD Graphics 620 si sistem de operare Microsoft Windows 10 Home. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Sistem Desktop PC HP ProDesk 600 G2

Ultima oferta pe care o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un sistem desktop PC HP ProDesk 600 G2. Sistemul are procesor Intel Core i3 de 3.7 Ghz Skylake, 4GB, 500 GB, unitate optica DVD-EW si placa video Intel HD Graphics. Oferta completa o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag