MENIU

eMAG - Promotie mare la masini de spalat rufe. Cat au ajuns sa coste cele mai bune masini

eMAG are reduceri semnificative pentru mai multe modele de masini de spalat rufe de la cele mai bune branduri.

eMAG - Lista cu toate masinile de spalat rufe aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG are in oferta sa mai multe masini de spalat rufe ce inregistreaza discounturi ce depasesc chiar si 30% in unele cazuri. Am selectat si noi cele mai bune modele, cele care au cel mai avantajos raport calitate pret si vi le recomandam, mai jos, in cadrul acestui articol.

eMAG - Masina de spalat rufe slim Arctic

Primul model de masina de spalat rufe pe care vi-l recomandam este produs chiar in Romania si acest lucru este o calitate si o siguranta, deoarece brandul Arctic este renumit si are vechime. Masina de spalat e un model slim, adica are dimensiuni restranse si are capacitate de incarcare de pana la 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat Beko

Tot un model slim este si aceasta masina de spalat rufe de la Beko ce are o capacitate de incarcare a cuvei cu rufe murdare de 7kg. In plus, masina are 1000 de rotatii pe minut centrifugare si este foarte economicoasa, facand parte din clasa energetica A+++. Pretul cu 23% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG - SLIM Indesit

Un brand de foarte mare incredere si cu vechime si greutate in materie de masini de spalat rufe este Indesit. Masina de spalat rufe de la Indesit pe care v-o recomandam din oferta eMAG are un pret foarte bun, discountul ei in acest moment este de 27%, are 1000 RPM, face parte din clasa energetica A+ si poate fi incarcata cu 6kg rufe murdare. Pretul il gasiti AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe Hotpoint

Reducere record de 34% pentru masina de splat rufe SLIM de la Hotpoint. Desi este un brand poate mai putin cunoscut in Romania, masina de spalat rufe produsa de Hotpoint este de foarte mare calitate, are display de tip LED, face parte din clasa energetica A+++, are 1200 RPM si capacitate de incarcare cu rufe murdare de 7kg. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat Samsung Econ Bubble

Desi nu este un model SLIM, aceasta masina de spalat rufe fabricata de Samsung are caracteristici uluitoare si foloseste tehnologie de cea mai inalta calitate. Masina face parte din clasa energetica A+++, are forta de centrifugare de 1400 rotatii pe minut si capacitate de incarcare a cuvei de pana la 8kg. Pretul cu 39% discount poate fi gasit AICI.

eMAG - Bosch

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam este produsa de Bosch, este la fel ca si modelul precedent o masina de spalat cu capacitate mare, recomandata pentru cei care spala foarte des si au nevoie de o capacitate mare de incarcare a masinii pentru a spala mult deodata. Masina Bosch are 1000 RPM, face parte din clasa energetica A+++ deci este economicoasa atat din punct de vedere al energiei electrice dar si al consumului de detergent si apa. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag