MENIU

eMAG – Ofertele saptamanii uimesc pe toata lumea! Pana la 50% reducere

eMAG are in aceasta saptamana mai multe promotii ce se desfasoara simultan, iar reducerile ajung in unele cazuri chiar si pana la 50%.

eMAG – Toate ofertele disponibile in aceasta saptamana pot fi consultate AICI.

eMAG a inceput saptamana foarte bine, cu multe reduceri sub deviza: „shopping-ul, antidot impotriva zilelor gri dintotdeauna!”. Daca primavara a suferit o mica sincopa, la eMAG anotimpul florilor si vestilor bune continua nestingherit. Reduceri de pana la 50% pentru a nu lasa vremea mohorata sa influenteze starea de spirit.

eMAG – Telefoane Samsung

Telefoanele mobile cele mai performante de la Samsung au reduceri impresionante ce ajung pana la 20% in aceasta saptamana. Se regasesc printre oferte si telefoanele Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7, S6 si chiar si modelul ceva mai vechi, insa foarte actual S4. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Telefoane mobile Apple

Telefoanele mobile de la Apple nu beneficiaza in aceasta saptamana de discounturi dedicate, insa exista o oferta foarte avantajoasa care face mult mai accesibila achizitionarea unui astfel de telefon: eCredit, 24 de rate fara dobanda. Toate detaliile despre cum puteti obtine eCredit pentru achizitionarea in 24 de rate fara dobanda a unui telefon iPhone le gasiti AICI.

eMAG – Telefoane Allview

Daca doriti insa achizitionarea unor telefoane mobile ceva mai ieftine, dar cu tehnologie suficient de puternica pentru a face fata aplicatiilor din ziua de astazi, va recomandam cu multa incredere oferta de la eMAG pentru telefoanele mobile Allview care sunt produse chiar in Romania si au performanta uimitoare si un design elegant. Aceste telefoane beneficiaza de reduceri de pana la 35%. Gasiti modelele disponibile AICI.

eMAG – Laptopuri Lenovo cu procesor Intel Core i7

Cel mai bun procesor disponibil pe piata in acest moment este cel produs de Intel Core, i7. Laptopurile de la Lenovo care sunt dotate cu un astfel de procesor beneficiaza in aceasta saptamana de la eMAG de pana la 25% reducere de pret. Stocul este limitat si poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizoare Sony

Descopera noua gama de televizoare de exceptie produse de Sony, televizoare care sunt dotate cu rezolutia cea mai puternica 4K ULTRA HD, pentru o experienta de vizionare exceptionala si o imagine clara. Ofertele promotiei se regasesc AICI.

eMAG – Aparate foto DSLR

Fie ca esti fotograf incepator, fie ca esti profesionist, merita din plin sa consulti ofertele disponibile la eMAG in aceste zile. Aparatele foto de tip DSLR au reduceri de pana la 20%, gama este foarte variata. Lista modelelor disponibile la reducere poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag