MENIU

eMAG - Masini de spalat rufe produse de Whirlpool la preturi mult reduse, in aceasta saptamana

Timp de mai multe zile, cei de la eMAG au redus semnificativ preturile pentru electrocasnicele de foarte mare calitate produse de Whirlpool, printre care si pentru masinile de spalat.

eMAG - Lista tuturor masinilor de spalat rufe de la Whirlpool care au reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are timp de cateva zile reduceri foarte importante pentru mai multe electrocasnice, printre care si masinile de spalat rufe de la Whirlpool. Aceste masini sunt renumite pentru calitatea si rezistenta lor. Am selectat si noi 5 dintre cele mai avantajoase modele si vi le prezentam in continuarea acestui articol:

eMAG - Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool

Prima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam face parte din gama 6th Sense si are 1000 RPM, 6 kg capacitate de incarcare si e dotata si cu display de tip LCD. In plus, masina de spalat rufe este destul de economicoasa, facand parte din clasa energetica A++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe Whirlpool

O alta masina de spalat rufe, cu o capacitate ceva mai mare dar care face tot din gama de succes 6th Sesne de la Whirlpool este acest model care face parte din clasa energetica A+++. Capacitatea de incarcare a masinii de spala rufe este de 6kg, are 1200 RPM si o reducere de 23% care poate fi gasita AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe SLIM

Primul model SLIM pe care vi-l prezentam de la Whirlpool face parte din gama 6th Sense, are 1200 RPM si o capacitate de incarcare de 6kg, in ciuda dimensiunilor reduse de doar 45cm. Masina face parte din clasa energetica A++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool

Aceasta masina de spalat rufe este foarte economicoasa atat din punct de vedere al consumului de apa si detergent cat si din punct de vedere al consumului de energie electrica, facand parte din clasa A+++. Capacitatea de incarcare cu rufe murdare a masinii este de 6kg si are 1200 RPM, iar ca dotari are si un display de tip LCD pe care afiseaza programele disponibile. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat

Ultimul model de masina de spalat rufe de la Whirlpool 6th Sense Colours are 1200 RPM, cea mai mare capacitate de incarcare de 7kg, display smart si face parte din clasa energetica A+++. In plus, masina are culoare silver, foarte eleganta si care se potriveste in orice baie sau bucatarie in care o instalati. Oferta completa poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag