MENIU

eMAG - Frigiderele Whirlpool au mari reduceri in aceasta perioada

eMAG a dat startul unei promotii speciale pentru electrocasnicele produse de Whirlpool.

eMAG - Lista tuturor modelelor de frigidere ce au reduceri poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie in aceasta saptamana care curpinde reduceri foarte mari la frigiderele si combinele frigorifice ce au fost fabricate de Whirlpool. Noi am selectat 5 modele foarte avantajoase dar si foarte performante si va prezentam, mai jos, toate detaliile tehnice dar si discounturile.

eMAG - Frigider cu doua usi Whirlpool

Primul frigider pe care vi-l recomandam din aceasta gama aflata la reducere in cadrul celui mai mare retailer online din Romania este un frigider dotat cu doua usi si congelator. Frigiderul Whirlpool are 218l volum pentru cele doua compartimente, este destul de economicos, facand parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 143cm. In plus, la exterior frigiderul are inox usor de curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Combina frigorifica Whirlpool

Continuam prezentarea cu o combina frigorifica mult mai mare, mai incapatoare dar si mai inalta. Aceasta combina produsa de Whirlpool are o reducere de 22%. Frigiderul face parte din gama Whirlpool 6th Sense si are un volum de 370l, facand parte din clasa energetica A+ si inaltime de 201cm. Oferta completa poate fi consultat AICI.

eMAG - Combina Whirlpool

O alta combina frigorifica de la Whirlpool, de aceasta data de culoare alba, care se potriveste in orice bucatarie, e dotata cu doua usi. Combina face parte din clasa energetica A+, are functia No frost pentru a nu produce gheata si inaltimea sa este de 188.5 cm. Oferta completa cuprinde un discount de 19% si poate fi gasita AICI.

eMAG - Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9151

Si aceasta combina frigorifica are functia No Frost special facuta pentru a nu produce gheata precum frigiderele obisnuite. La exterior acest frigider are un strat de inox care este foarte usor de intretinut si curatat, volumul celor doua compartimente cu care e dotat au un volum de 346l si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Combina Frigorifica

Ultima combina pe care v-o prezentam si recomandam in cadrul acestui articol este dotata cu doua usi, are 1885.cm si culoarea argintie, avand la exterior un strat de inox. Frigiderul e dotat cu doua usi pentru cele doua compartimente ce totalizeaza un volum de depozitare de 319l, iar din punct de vedere al consumului de energie electrica este foarte avantajos, facand parte din clasa A++. Oferta completa care include si un discount de 18% poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag