MENIU

eMAG - Electrocasnicele incorporabile sunt cea mai buna solutie pentru locuinte mici. Ce preturi au

eMAG are reduceri de pana la 65% pentru mai multe electrocasnice in cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor.

eMAG - Lista cu toate produsele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul promotiei Saptamana electrocasnicelor in cadrul careia a redus preturile chiar si cu 65% pentru anumite produse. Noi am facut o selectie pentru electrocasnicele incorporabile in mobila de bucatarie, electrocasnice care aduc dublu de avantaj: un pret foarte bun dar si ocuparea unui spatiu mai mic, in special pentru locuintele de dimensiuni reduse.

eMAG - Combina frigorifica Hansa

Primul produs electrocasnic incorporabil pe care vi-l recomandam este combina de la Hansa. Combina are doua usi, volumul celor doua compartimente este de 260l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 177cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Frigider Whirlpool

Frigiderul incorporabil de la Whirlpool are doua usi, este ceva mai costisitor ca primul model prezentat, are 195l volum si functia 6th sense. Combina frigorifica de la Whirlpool este incorporabila si face parte din clasa energetica A+, iar pretul cu o reducere de 840 de lei poate fi gasit AICI.

eMAG - Cuptor cu microunde Hansa

22% are reducere acest cuptor cu microunde incorporabil care se potriveste in orice bucatarie, avand un strat exterior din inox foarte usor de intretinut si curatat. Cuptorul are un volum de 20l, putere 800W si functia de grill. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Cuptor Samsung

Va recomandam si un cuptor ce se evidentiaza prin functia sa de grill, dar si curatarea cu aburi. Cuptorul de la Samsung este incorporabil, are culoarea neagra, volum de 23l si putere de 800W. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG - Cuptor Whirlpool

Trecem de la categoria de cuptoare cu microunde la cuptoarele incorporabile. Acest cuptor de la Whirlpool este un model New Premium care face parte din clasa energetica A, are un volum generos de 53l si e dotat cu timer si display. Mai multe informatii si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG - Cuptor incorporabil Beko

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru cuptorul Beko care este electric, multifunctional, cu volum de 71l si 8 functii disponibile, dar si autocuratare pirolitica. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag incorporabile