MENIU

eMAG Crazy Days – 6 laptopuri cu reduceri fabuloase. Stocurile se epuizeaza rapid

eMAG Crazy Days are o multime de oferte extrem de avantajoase printre care, multe dintre ele sunt chiar pentru laptopuri.

eMAG Crazy Days – Lista completa cu laptopourile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Crazy Days este o promotie speciala a retailerului online prin care reduce preturile la o gama vasta de produse cu pana la 50%. Noi am selectat 6 dintre cele mai bune oferte la laptopuri si va putem spune ca unele dintre ele chiar au 50% reducere de pret. Va lasam sa descoperiti, mai jos, ce laptopuri performante au preturile la jumatate, in limita stocului disponibil.

eMAG Crazy Days – Laptop HP Pro Book 640 G1

Primul laptop pe care vi-l recomandam are o reducere si un pret cu adevarat nebune. Configuratia merita din plin aceasta investitie: un procesor Intel Core i3 cu frecventa de 2.4 Ghz construit pe o arhitectura Haswell, 4GB memorie si un spatiu de stocare de 500GB. Laptopul are placa video incorporata Intel HD Graphics si foloseste sistemul de operare preinstalat Microsoft Windows 7 Professional + Upgrade Windows 8 Pro. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Alienware 13

Cele mai rezistente laptopuri si cu configuratii foarte puternice, ideale pentru gaming sunt recunoscute a fi cele produse de Alienware. Va prezentam si noi modelul 13 ce are reducere de 41% de la eMAG in acest moment. Acest laptop are procesor Intel Core i5 Haswell. Ecranul este unul cu diagonala de doar 13 inch, insa asta il face un laptop ceva mai usor, care poate fi transportat cu usurinta. Rezolutia la care reda imagini este Full HD, are o memorie de 8GB si spatiu de stocare generos de 1TB. Toate informatiile le gasiti AICI.

eMAG Crazy Days – Laptop 2 in 1 Odys Unity 12 Pro

Un brand mult prea putin cunoscut, insa o configuratie avantajoasa si un pret putin peste 1.000 de lei. Laptopul Odys Unity 12 Pro se poate transforma cu usurinta intr-o tableta, fiind un mode 2 in 1. Laptopul are 11.6 inch display de tip IPS LED, procesor Intel Atom de 1.92 Gbz Quad Core, 2GB RAM si 32GB FLASH spatiu de stocare, iar in plu poate fi conectat la internet prin functia de WIFI. Sistemul de operare cu care vine preinstalat este cel mai nou Windows 10 Home edition. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga

Lenovo Yoga, modelul 900S al laptopului de tip 2 in 1 are in aceste zile nebune de reduceri de la eMAG un pret mai mic cu 30%. Laptopul care se poate transforma in tableta are procesor Intel Core m7 de 1.2 Ghz, 12.5 inch ecran care are functie de Touchscree si rezolutia cea mai performanta QHD, ideala pentru vizonarea de clipuri si filme la calitate maxima. Laptopul e dotat si cu o memorie de 8GB si un spatiu de stocare de 512GB SSD. Placa video este Intel HD Graphics, iar toate detaliile dar si pretul le gasiti AICI.

eMAG Crazy Days – Laptop Asus

Costa sub 3.000 de lei dar o sa va uimeasca cu configuratia sa foarte puternica. Laptopul de la Asus are procesorul cel mai modern si mai puternic de pe piata: Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 Ghz Skylake. Ecranul este unul standard de 15.6 inch, 8GB memorie si un spatiu de stocare de 256GB SSD. In plus, placa video este nVidia CeForce GTX 950M de 2GB. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG  Crazy Days – Laptop Gaming HP Pavilion

Aceste laptopu este dupa cum ii spune si numele special facut pentru impatimitii de jocuri. Gaming HP Pavilion are procesor Intel Core i5-6300HQ cu frecventa de 2.3 Ghz, pe arhitectura Skylake. Ecranul este de 15.6 inch la o rezolutie Full HD, de tip IPS, 4GB memorie si spatiu de stocare de 1TB. Placa video este una performanta care face fata celor mai noi jocuri: nVidia GeForce GTX 950M de 2GB. Pretul cu reducere de 29% poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
laptopuri emag crazy days