MENIU

eMAG. Covoare de o calitate excelentă, la preț fără concurență. Consultă oferta

Profita astazi de cele mai bune reduceri la covoare de calitate superioara. Beneficiezi de preturi reduse cu pana la 60% la eMAG. Cu design modern si potrivite pentru sufragerie sau dormitor, covoarele sunt o alegere excelenta, mai ales pe timp de iarna.

Intreaga lista de covoare super calitative la super preturi vandute de eMAG poate fi consultata AICI.

Schimbarea covorului intr-o incapere poate fi cel mai ieftin si simplu mod de a reimprospata atmosfera intr-o camera. Covoarele cu texturi cu fir lung si pufos se potrivesc atat in sufragerie, dar mai ales in dormitor sau in spatii intime, unde iti place sa stai sa citesti sau sa meditezi.

Covorul pufos da o nota de confort, caldura si chiar eleganta, iar culorile deschise se potrivesc de minune in spatii mai mici, pentru a da impresia de marire a camerei. Forma dreptunghiulara a covorului este perfecta pentru spatiile unde ai nevoie sa acopere mai mult spatiu din podea.

Un covor rotund aduce un plus de originalitate in orice incapere ar sta. Covoarele rotunde de piele vandute de eMAG sunt lucrate manual si realizate din piele naturala, insemnand ca sunt foarte rezistente si usor de intretinut. In plus, beneficiezi astazi de reduceri de pana la 50% la aceste covoare superbe.

Modele de covoare retro în oferta eMAG

Daca iti doresti un covor mai usor de aspirat si curatat, un covor fabricat din polipropilena sau poliester este perfect. Este foarte rezistent, tine caldura si se potriveste oriunde, mai ales pe podele de gresie.

Covoarele de bumbac sunt printre cele mai cautate, deoarece sunt usor de intretinut, sunt din material natural si sunt diferite modele si culori, potrivite pentru toate gusturile.

Modelele retro sunt, de asemenea, la reducere azi la eMAG. Daca ti-ai dorit intotdeauna un dormitor in stil retro sau vintage, covoarele in acest stil sunt nelipsite dintr-o astfel de incapere. Nu ezita sa cauti modelul preferat in lista de covoare.

Oferta eMAG la covoare poate fi consultată AICI

Pentru cei ce adora cromatica bogata, covoarele fabricate din fire rezistente la pete de apa si cu o luminozitate extraordinara sunt ideale. Astfel, urmele lasate de la mobilier sau alte obicete revin la loc imediat, iar curatatul covorului nu mai este o problema. In plus, covoarele nu contin substante chimice, nefiind periculoase in casele cu copii mici.

Bucura-te de cea mai vasta gama de covoare vandute de eMAG la cele mai bune preturi si achizitioneaza produsul pe care il cauti. Nu uita sa te interesezi despre ingrijirea si curatarea covorului cumparat, pentru a il pastra cat mai mult timp intr-o forma cat mai buna.

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag oferte emag emag.ro covoare emag