MENIU

eMAG - Cat te costa sa utilezi toata bucataria cu incorporabile Whirlpool la reducere

eMAG are o promotie excelenta pentru mai multe electrocasnice produse de Whirlpool, printre care si incorporabilele de mare calitate care va ajuta sa economisiti spatiul din bucatarie.

eMAG - Lista tuturor electrocasnicelor incorporabile de la Whirlpool poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante pentru produsele Whirlpool, produse de cea mai inalta calitate care au acum si cele mai mari reduceri. Noi am selectat in cadrul acestui articol 5 oferte la electrocasnice incorporabile care va ajuta sa economisiti foarte mult spatiu in bucatarie.

eMAG - Plita incorporabila

Prima recomandare pe care v-o facem este aceasta plita incorporabila Whirlpool AKM 226 care functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare iar aprinderea ochiurilor se face electric. Stratul de la suprafata plitei este din inox, fiind foarte usor de intretinut si curatat. In acest moment, la eMAG, plita produsa de Whirlpool are o reducere de 16% si oferta completa cu imagini si detalii poate fi consultata AICI.

eMAG - Masina de spalat vase

Din nicio bucatarie nu ar trebui sa lipseasca o masina de spalat vase care poate salva atat de mult timp. Mai mult, aceasta masina de spalat vase de la Whirlpool este incorporabila in mobilierul din bucatarie si va ajuta sa profitati din plin de fiecare centrimetru liber. Masina poate spala 10 seturi de vase deodata, are 6 programe si dimensiunea de doar 45cm. Masina de spalat vase produsa de Whirlpool face parte din clasa energetica A+, are display de tip LED si beneficiaza de optiunea de programare intarziata. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Pachet promotional: plita+cuptor

Va recomandam si un pachete promotional de la eMAG, foarte avantajos, care cuprinde atat un cuptor incorporabil de la Whirlpool cat si o plita. Cuptorul este electric, face parte din clasa energetica A, are functia de grill, iar plita este incorporabila, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Hota incorporabila telescopica

Tot pentru a salva foarte mult spatiu in bucatarie, dar si bani, profitand de oferta excelenta de la eMAG, va recomandam hota incorporabila telescopica Whirlpool cu o putere de absorbtie de 185mc pe ora. Hota are un singur motor si dimensiunea de 60cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Plita incorporabila Whirlpool

Aceasta plita are un design deosebit, este vitroceramica si are 5 zone de gatit, panou digital dar si un timer disponibil. Plita este electrica si are dimensiunea de 58cm, putand fi incorporata in mobilierul de bucatarie cu foarte mare usurinta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 794

Ultima recomandare pe care v-o facem in cadrul acestui articol este pentru un cuptor foarte performant si avantajos de la Whirlpool. In oferta eMAG pretul cuptorului incorporabil Whirlpool are o reducere de17%. Cuptorul este electric si are functiile de rotisor, grill si autocuratare pirolitica disponibile, dar si alte 15 functii si face parte din gama 6th Sense. Clasa energetica in care se incadreaza cuptorul este A, iar stratul sau exterior este acoperit de inox antiamprenta foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag