MENIU

eMAG bubuie oferta din această săptămână - început în forță de Decembrie

emag

eMAG începe săptămâna cu o serie de promoții foarte interesante menite să stimuleze cumpărăturile dinainte de Crăciun.

eMAG lista promoțiilor disponibile în această săptămână poate fi consultată accesând urmatorul link

eMAG gen notificat clienții în legătură cu super promoțiile care se desfășoară în această săptămână. Încă de luni există mai multe promoții care vizează anumite produse ce duc la reduceri consistente în apropierea perioadei de Crăciun.

În primul rând este vorba de promoția special dedicată sărbătorilor de la eMAG care aduce reduceri pentru 11 categorii de produse printre care și o categorie specială de cadouri pentru cei dragi și apropiați.

eMAG ce găsești în această săptămână

eMAG oferta zilei - oferta foarte importantă este cea de produse pentru îngrijirea bebelușilor de la Philips care are un discount de 20% pentru mai multe electrocasnice mici necesare pentru îngrijirea celor mici dar și pentru prepararea hranei.

Sărbătorile aduc reduceri la eMAG – magia sărbătorilor Este adusă în fiecare an în toată luna decembrie și de reducerile consistente de la cel mai mare retailer online din România care are o promoție specială cu o mulțime de oferte chiar asemănătoare celor de black Friday. Stocurile sunt refăcute constant așa că stați cu ochii pe prețurile mici

eMAG bricolaj – poate sunt produse care se vând mai puțin în această perioadă dar tocmai din acest motiv au reduceri mai mari decât în restul anului e vorba de unelte și materiale potrivite fiecărui plan de bricolaj. această categorie de produse beneficiază de o reducere de 20% încă de la începutul săptămânii

Telefoane mobile în promoția de decembrie eMAG – o nișă specială a reducerilor este cea a telefoanelor mobile care au reduceri chiar și de 25% pentru produsele Samsung comercializate la eMAG.e cunoscut faptul că telefoanele mobile de la Samsung sunt printre cele mai performante din lume și au vânzările cele mai mari în special cele din familia Samsung Galaxy

eMAG laptopuri în luna decembrie – o altă categorie foarte bună este cea a laptopurilor din promoția de Crăciun de la eMAG pentru că ele au reduceri de până la 30%. Vă puteți bucura de performanță cu laptopurile dotate cu procesor amd.

Îngrijire personală produse Braun – ultimul categorie pe care vă prezentăm este cea cu reducerile cele mai mari până la 40% prețuri mai mici pentru produsele de îngrijire personală marca Braun cu ocazia sărbătorilor de la eMAG.

 

 

 

Mai multe articole despre: