MENIU

eMAG. Aparate de fitness și benzi de alergare cu prețuri care au slăbit de-a binelea

Timpul petrecut la birou, 8 ore pe zi, statul pe scaun, alimentarea haotică nu fac altceva decât să ne încetinească ritmul de funcționare al organismului. Spuneați încă de anul trecut că va apucați de sport? Nu vă mai gândiți că nu v-ați ținut de promisiune, acționați în prezent. Un nou an, un nou început!

Toata oferta la aparatele de fitness și benzile de alergare o puteți consulta AICI.

Exercițiile fizice vă conferă bună dispoziție și pielea arată mult mai sănătoasă. Dictonul ”Mens sana in corpore sano” este cât se poate de adevărat! Sportul ajută la eliminarea toxinelor, automat și a kilogramelor depuse de sărbători și determină sistemul imunitar să lucreze la cote maxime.

Fie că sunteți începători sau deja ați trecut la categoria, stil de viață sportive, iată ce propuneri ne fac cei de la eMAG.

Mini stepper Kondition SS 032

eMAG pune în lista sa un mini stepper verde brotac, care poate fi ușor strecurat in orice apartament. Are pedale antialunecare si un display digital pentru a vă putea număra pașii si caloriile pierdute. Este redus mai mult de jumatate, vedeti oferta AICI.

Aparat fitness AB Dual trainer Kondition

Condiția fizică vi-o puteți pastra cu aparatul de fitness AB Dual Trainer de la producătorul Kondition. Are un preț extraordinar pe eMAG. Vă puteți convinge AICI.

Bicicleta magnetica Head 7025

Aceasta bicicletă are o tradiție de 68 de ani, perioada de când funcționează, pe piața de profil, compania americană Head. Spunem noi că merită investiția. Detalii AICI.

Aparat multifunctional Sporter 7000A

Aparatul multifunctional Sporter 7000 A are grijă de întreg corpul. Lucrează picioarele, spatele și mâinile și suportă o greutate de 110 kilograme. Oferta AICI.

eMAG - Benzi de alergare cu mai multe programe de antrenament

Bicicleta eliptica Toorx ERX 70, 120kg

Bicicleta celor de la Toorx este gri, poate suporta 120 de kilograme și are 8 nivele de dificultate, pentru a vă alege cel mai confortabil program, chiar și la birou.

Puteți urmări oferta pe site AICI.

Banda alergare, Kondition, HM-2800

Pe locuri! Fiți gata! Start! Cu banda de alergare de la Kondition puteți străbate mulți kilometri. Depinde de dumneavoastră câți și unde amplasați banda, pentru o experiență plăcută.

Detalii despre preț și alte informații puteți obține AICI.

Banda alergare electrica Body Sculpture, BT 3133P

Banda BT 3133 P are incluse 16 programe de antrenament din care puteți alege. Vine dotat cu o mulțime de funcții calcularea vitezei, a caloriilor sau a ritmului cardiac, dar are și dotări high tech.

Găsiți produsul AICI.

Banda de alergare Johnson Adventure 3

Atenți la design, calitate și funcțiile pe care le oferă produsele lor, cei de la Johnson ne aduc banda de alergare Adventure 3. Oferta eMAG, AICI.

AB Power 1000 Generator

De acum, vara poate să vină! Aparatul AB Power 1000 Generator de la Techfit vine în ajutor. Promite să sculpteze și cele mai dificile zone, precum coapsele, fesierii sau mușchii abdominali. Detalii găsiți AICI.

Aparat Fitness MediaShop 2671 CORE MAX

Aparatul de fitness CORE MAX este ca un antrenor personal, doar că nu va trebui să vă deplasați la sală și veți putea avea intimitatea și confortul casei. Are 3 trepte de dificultate și puteți face 8 exerciții pentru musculature abdomenului, dar și cardio. Produsul eMAG îl găsiți AICI.

Toata oferta eMAG la aparatele de fitness și benzile de alergare o puteți consulta AICI.