MENIU

eMAG – Aparate de aer conditionat Samsung la reducere. Discounturile sunt foarte mari

eMAG are o promotie speciala cu reduceri la aparatele de aer conditionat produse de Samsung.

eMAG – Lista cu toate modelele de aparate de aer conditionat Samsung care sunt la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG are o promotie importanta cu reduceri mari la aparatele de aer conditionat produse de Samsung. Aceste aparate electrocasnice sunt de cea mai mare calitate, Samsung fiind un brand renumit pentru calitatea produselor sale.

eMAG – Aparat de aer conditionat Samsung

Primul aparat de aer conditionat de la Samsung care are reducere la eMAG 25% si pe care vi-l recomandam cu toata increderea este acest aparat cu capacitate de racire de 9000BTU. Aparatul face parte din clasa energetica A++, are filtrul HD antibacterian si functiile de fast cool si auto restart. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat 12000BTU

Daca primul model prezentat era ceva mai putin puternic, acest model are 12000BTU. Aparatul face parte din clasa energetica A+, are filtru HD ANTIBACTERIAN, functie de fast cool si autorestart, are culoarea alba si un discount de la eMAG de 16%. Pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG – Aer conditionat – clasa energetica A++

Daca vreti un aparat de aer conditionat de la Samsung care sa fie si la promotie la eMAG, sa aiba si putere mare de 12000 BTU dar sa si consume putina energie electrica, acest model este cel mai recomandat deoarece face parte din clasa energetica A++. Aparatul are filtru HD antibacterial, functie fast cool si autorestart. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Aparat Samsung de aer conditionat

Acest aparat are in plus fata de celelalte functia de WIFI prin care poate fi comandat de la distanta, chiar de pe telefonul mobil. Aparatul are 9000 BTU, face parte din clasa energetica A++ si are filtrul Neo Triple si filtrul hd antibacterian. Mai multe detalii dar si pretul cu reducere de 20% pot fi gasite AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat – clasa energetica A+++

Ultimul model de aparat de aer conditionat de la Samsung pe care vi-l recomandam din oferta eMAG in cadrul acestui articol face parte din clasa energetica A+++ si este cel mai economicos dintre modelele prezentate, dar si cel mai scump, insa are o reducere pe masura. Aparatul este de tip Inverter, 9000 BTU, filtru S-Plasma Ion, smart Wi-Fi si functiile de fast cool si auto clean. Pretul poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag aparate de aer conditionat