MENIU

eMAG. A început școala. 15 laptopuri cu reduceri fără egal

A inceput scoala, iar eMAG are cele mai bune reduceri la laptopuri. Pentru toate nevoile si varstele, eMAG te ajuta sa gasesti produsul potrivit, la preturi mult mai accesibile.    

Intreaga lista cu laptopuri cu pret excelent de la eMAG poate fi consultata AICI.

Laptop Allview cu procesor Intel Atom Quad-Core x5, 2 GB, 32 GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home. Un instrument usor e accesat si folosit, atat pentru munca office, cat si pentru proiectele de la scoala. Ecranul generos si autonomia mare a bateriei, de pana la 7 ore, ofera posibilitatea de lucru de oriunde fara intrerupere si grija prizelor. In plus, comunicarea cu colegii este mult mai usoara, laptopul avand microfon si camera pentru apeluri video. Profita de reducerile eMAG si vezi mai multe detalii despre acest produs AICI.

Laptop Kiano SlimNote cu porcesor Intel Atom, 2 GB, 32 GB eMMC, Intel HD Graphics, Micorsoft Windows 10. Cu o carcasa usoara si foarte eleganta, acest laptop este mult mai usor si placut de folosit. Acest instrument mic si practic are doua porturi USB, un mini-HDMI, un cititor de card, mini jack port, microfon si difuzoare stereo, pentru o vizulaizare excelenta a filmelor. Profita de autonomia mare a bateriei si de ecranul imens pentru lucru rapid si multitasking fara intrerupere. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop IdeaPad Lenovo cu procesor Intel Celeron, 2 GB, 32 GB eMMC, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 10. Un laptop clasic cu o nota moderna, ce are un strat protector pentru o carcasa care sa reziste mai mult. Munca sau vizionarea filmelor este mult mai facila cu acest produs, cu o autonomie a bateriei pana la 8 ore. Mic si eficient, acest produs este tot ce ai nevoie de la un laptop portabil. Vezi mai multe detalii despre laptopul vandut de eMAG AICI.

Laptop Asus cu procesor AMD Dual-Core A9 Series, 4 GB, 500 GB, AMD Radeon. Un laptop rapid, ce ofera imagini uimitoare, performanta online prin conectare foarte usoara la wi-fi. Design-ul dual-storage ofera viteza si capacitate mare de stocare, in functie de configuratie. Chiar daca este folosit ore in sir fara intrerupere, laptopul nu se supra-incalzeste. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs elegant, modern si foarte clar.

Laptop Dell Inspiration cu procesor Intel Core i3-6006U, Full HD, 4 GB, 256 GB SSD, DVD-RW. Usor de deschis si modern, acest laptop este rapid si se potriveste perfect pentru performante atat la birou, cat si la scoala. Acest laptop este rezistent la caldura, are balamale sigure, taste de success, butoane rezistente si rezistenta la rasucire si rotire, ideal pentru orice tip de activitate. Detalii despre acest produs vandut de eMAG gasesti AICI.

Laptop HP cu procesor AMD A8-7410, 4 GB, 500 GB, DVD-RW. Cu un procesor de incredere si mult mai mult spatiu de stocare, acest laptop poate fi folosit pentru a salva o multitudine de proiecte, fotografii, filme si muzica. In plus, te bucuri de multitasking la un alt nivel si de imagini super clare datorita ecranului Full HD. Lumea digitala devine mult mai interesanta si distractiva. Vezi AICI mai multe detalii despre acest laptop vandut de eMAG.

Laptop Acer Swift cu procesor Intel Celeron N3060, 4 GB, 64 GB, Intel HD Graphics. Un produs ultra subtire, usor de transportat si accesibil. Cu un design metalic, usor de intretinut si pentru toate varstele si gusturile, laptopul are autonomie la baterie de pana la 10 ore, cititor de amprenta si o multitudine de porturi. Cu o imagine super clara si sunet creat special pentru a oferi bas mai profund, este o incantare sa urmaresti filme. Iata AICI mai multe detalii tehnice despre acest laptop vandut de eMAG.

Laptop 2 in 1 Dell Inspiration 3168 cu procesor Intel Pentium Quad Core N3710, 4 GB, 128 GB. Un laptop irezistibil, mult mai subtire, cu tehnologie ce permite viteze si coneziune mult mai rapide. Bateria este foarte rezistenta, detine cititor de card MicroSD si conexiune HDMI pentru a vizualiza pe monitor sau televizor proiecte, filme sau poze. Usor de transportat, acest laptop este ideal pentru a fi purtat in ghiozdan. Vezi AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop Asus cu procesor Intel Celeron N3350, 4 GB, 32 GB eMMC. Compact si usor, laptop are unghi de deschidere de 180 de grade, fiind mult mai usor acum sa imparti informatiile cu colegii. Imaginile, fie ca este vorba de videoclipuri sau poze, este extrem de clara, tehnologia Asus splendid display optimizand imaginile pentru a oferi culori mai stralucitoare si mai profunde. Sunetul este deosebit datorita difuzoarelor duale si tehnologiei Asus Sonic Master cu sunet surround. Mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG gasesti AICI.

Laptop 2 in 1 HP cu procesor Intel Atom x5-Z8350, 2 GB, 64 GB eMMC, Intel HD Graphics 400. Detasabil si foarte adaptabil, se poate face rapid laptop, tablet, cu modurile sevalet si cort. Functioneaza pe lunga durata, are incarcare rapida, dotat cu camera HP wide vision de 5 mp. Creeaza usor spatiu de stocare cu cititor de carduri SD si microSD, beneficiaza de conector USB 3.0, HP USB sleep & charge, micro HDMI, USB-C si doua difuzoare frontale. Mai multe detalii despre acest laptop vandut de eMAG gasesti AICI.

Laptop HP Stream x360 cu procesor Intel Celeron N3060, 2 GB, 32 GB eMMC, Intel HD Graphics 400, Microsoft Windows 10, Office 365 Personal. Perfect pentru orice tip de activitate, acest laptop se face usor tablet, sevalet sau cort, in functie de nevoi. Conexiunea la internet se face rapid, iar navigarea si descarcarile sunt chiar o placere. Cu ajutorul touchscreen-ului, laptopul este mult mai usor de controlat, iar unghiurile largi de 178 de grade permit o vizualizare excelenta din orice unghi. Eficient, productiv si distractiv sunt cuvintele care il definesc. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop Asus X541UV-GO1200 cu procesor Intel Core i3-6006U, 4 GB, 500 GB, DVD-RW, NVIDIA GeForce 920 MX. Un laptop excelent, ce ofera o experienta audio-vizuala unica, datorita noilor tehnologii. Finisajele de calitate superioara fac din acest laptop un produs rezistent si modern. Vorbesti oriunde fara intrerupere cu cele cinci moduri presetate, pentru jocuri, muzica, filme, vorbire si inregistrare. Ai conexiuni usoare si rapide cu USB Tip-C, touchpad mai mare si mai inteligent, cu o senzatie unica la tastare. Bucura-te de cele mai bune produse vandute de eMAG si vezi AICI mai multe detalii despre acest laptop.

Laptop Acer Aspire A 315-21G-46Q2 cu procesor AMD A4 7th Gen, 4 GB, 500 GB, AMD Radeon 520 2 GB. Functiile caracteristice ale acestui laptop: procesor AMD Dual-Core A9-9420, touchpad mult mai precis, BlueLight Shield. Lucrezi mai eficient si mai rapid cu precizia excelenta a touchpadului, ai spatiu suficient cu 2TB pe hard drive, astfel ca problema spatiului de stocare nu va mai exista. Un laptop puternic, ce se conecteaza rapid si care ofera imagini realistice si clare. Functia BlueLightShield reduce expunerea la lumina albastra, ce poate fi daunatoare. Mai multe detalii gasesti AICI despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop Lenovo V110-15 cu procesor Intel Core i3-6006U, 4 GB, 1 TB, Intel HD Graphics 520. Un laptop cu functii ideale pentru birou sau scoala, cu procesor fiabil, memorie buna, spatiu de stocare mare, ecran aspectuos si multe alte optiuni grafice. Navigarea pe internet este mult mai usoara si rapida, iar descarcarile sunt ultra-rapide. Beneficiaza de spatiu de stocare imens si de instrumente de navigare si editare moderne si usor de folosit. Mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG gasesti AICI.

Laptop 2 in 1 Acer Spin SP 111-32N- C6LG cu procesor Intel Celeron N3350, Full HD, IPS< Touch, 4 GB, 64 GB eMMC. Excelent de folosit zi de zi, ofera securitate sporita, porneste usor si rapid, este subtire si usor, dar mai ales convenabil. Are un design subtire si texturat, doar 1,25 kg si 14 mm, este ideal pentru a fi transportat. Balamaua de 360 de grade ofera patru moduri de a te bucura de continut cu acel model unic de rotire. Iata mai multe detalii despre acest laptop vandut de eMAG AICI.

Mai multe articole despre:
null