MENIU

eMAG – 8 combine frigorifice cu reducere 30%. Super promotie

eMAG a dat startul in aceasta saptamana unei promotii cu reduceri de 30% pentru mai multe combine frigorifice si frigidere. 

eMAG – Lista cu toate combinele frigorifice aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie deosebita cu oferte ce au reduceri de 30% si chiar peste acest procent. Combinele frigorifice si frigiderele cu cele mai inalte standarde au acum preturi mai accesibile ca niciodata la eMAG. Iata 8 dintre cele mai populare oferte:

eMAG – Combina frigorifica Sharp

Combina frigorifica de la Sharp are o reducere de 900 de lei si este foarte avantajoasa, e dotata cu doua usi si diplay pe una dintre ele, are volum de depozitare de 297l si functia speciala No Frost. In plus, aceasta combina face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 186cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Produsa chiar in Romania, combina frigorifica de la Arctic care se gaseste la promotie prezinta un pret sub 1.000 de lei si are reducere de 650. Combina, modelul ANK356 are doua usi, 331l volum si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa o gasiti AICi.

eMAG – Combina Indesit

Trecem la un alt brand, dar o calitate la fel de buna, este vorba despre combina frigorifica de la Indesit care are volum generos de 368l in cele doua compartimente separate de care dispune. Frigiderul are inaltime de 200cm si este acoperit la suprafata cu un strat de inox foarte usor de curatat. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Studio Casa

Frigiderele si combinele frigorifice de la Studio Casa sunt renumite pentru preturile lor foarte avantajoase, iar oferta pe care noi v-o prezentam de la eMAG dispune si de un discount suplimentar de 35%, asa ca este o adevarata afacere achizitionarea sa. Combina are doua usi si volum de 252l, toate informatiile dar si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Whirlpool

Cu un renume incontestabil, brandul Whirlpool produce cateva dintre cele mai bune electrocasnice de pe piata si printre ele s-ar putea afla si aceasta combina frigorifica cu doua usi ce are volum de 229l, functie 6th Sense si face parte din clasa energetica A+. Oferta o puteti consulta AICI.

eMAG – Combina frigorifica Whirlpool

Tot de la Whirlpool va mai recomandam o combina frigorifica, modelul 6th Sense Fresh Control care va ajuta sa pastrati alimentele proaspete o perioada mult mai indelungata cu ajutorul functiei speciale No Frost de care dispune. Combina are in dotare si dispersor de apa, inaltimea sa este de 188cm, volum de depozitare de 449l, foarte generos, iar latimea sa este de 70cm. La suprafata are un strat de inox. Pretul cu 35% discount poate fi gasit AICI.

eMAG – Side by side Sharp

Frigiderele de tip Side by Side sunt cele mai cautate la ora actuala, iar oferta pentru acest model este una foarte avantajoasa, cu o reducere de 4.000 de lei. Frigiderul are volum de 600l, aproape ca este un record, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 183cm, iar culoarea sa este argintie. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Side by Side Haier

Incheiem prezentarea ofertelor de la eMAG pentru frigidere, in cadrul acestui articol, cu o promotie speciala si foarte avantajoasa pentru un buget mediu de frigider Side by Side. Combina e produsa de Haier, este un model minimalist, simplist, cu doua usi, volum de depozitare de 518l si care face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are functie No Frost si inaltimea de 180cm. Pretul exact il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
frigidere emag