MENIU

eMAG - 5 oferte excelente la mobilier de bucatarie

eMAG are promotia Saptamana electrocasnicelor care include reduceri si pentru mobilierul de bucatarie. Preturile sunt scazute pentru anumite articole chiar si cu 65%.

eMAG - Lista tuturor articolelor de mobilier de bucatarie aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are in aceasta saptamana reduceri foarte importante chiar si de 65% pentru mai multe articole. Dintre acestea, noi am ales sa va prezentam mobilierul de bucatarie pe care il are in oferta cel mai mare magazin online din Romania.

eMAG - Set bucatarie Junona A

O bucatarie completa la un pret excelent va oferta eMAG in cadrul promotiei. Setul de bucatarie Junona A este fabricat din finisaj Stejar Sonoma de culoare Wenge, are dimensiunile de 240x195x60cm, iar pretul dar si mai multe imagini gasiti AICI.

eMAG - Masa Bestline Rennes

Masa Bestline Rennes contine 4 taburete fabricate din MDF, DIMENSIUNILE SUNT DE 75X121X74CM, iar masa are culoarea alba, foarte eleganta si potrivita pentru orice bucatarie. Pretul are un discount de 35% si poate fi gasit AICI.

eMAG - Set masa Victory

Aceasta masa de bucatarie este una clasica, dotata cu 4 scaune foarte elegante. Blatul mesei are culoarea lemnului de cires, cadrul este metalic, iar scaunele au tapiterie din material textil. Gretutatea maxima suportata este de 120kg. Dimensiunile mesei si imagini cu aceasta, dar si pretul, pot fi gasite AICI.

eMAG - Set masa cu 2 scaune Kring

Pentru o bucatarie cu dimensiuni mai reduse va recomandam cu toata increderea masa cu 2 scaune din bambus produsa de Kring. Masa are dimensiunea de 72x75x83cm si imagini dar si pretul cu reducere de 32% le gasiti AICI.

eMAG - Dulap Kring

Ultima oferta foarte avantajoasa dar si foarte eleganta pe care v-o oferim este pentru un dulap Kring dotat cu doua sertare si patru cutii de depozitare. Dulapul este din lemn alb. Pretul si imagini cu dulapul gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag