MENIU

eMAG – 5 configuratii de desktopuri foarte puternice care costa sub 3.000 de lei

eMAG are reduceri importante pentru mai multe configuratii de desktopuri PC. Noi am ales ofertele cele mai avantajoase.

eMAG - Lista cu toate desktopurile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi foarte bune pentru calculatoarele de tip Desktop care s-au ieftinit mult in ultima vreme, iar configuratiile lor le depasesc mult pe cele ale laptopurilor. Noi am selectat cele mai bune oferte care se incadreaza intr-un buget de 3.000 de lei.

eMAG - Desktop Dell Otiplex

Modelul de desktop de la Dell este un Otiplex 9020 MT care e dotat cu cel mai puternic procesor de pe piata produs de Intel Core i7. Calculatorul are pentru acest procesor o frecventa de 3.6 Ghz pe o arhitectura a acestuia Haswell. Memoria desktopului este de 8GB si are spatiu de stocare de 500 GB plus 8 GB SSHD pentru o viteza de transfer de date foarte mare. Toate detaliile si pretul la reducere pot fi gasite AICI.

eMAG - Sistem PC Lenovo

Lenovo este renumit pentru returile foarte bune pentru configuratii puternice pe care le-a avut in ultima perioada. Aceasta oferta de la eMAG se incadreaza si ea in acest trend: sistemul desktop PC Lenovo ThinkCentre e dotat cu procesor Intel Core i3 de 3.6 Ghz Haswell, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. In plus, calculatorul mai este dotat cu unitate optica si placa video Intel HD Graphics si vine cu sistemul de operare Windows 7 Professional preinstalat. Oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG - Mini PC Asus

Acest Minic PC de la Asus are un procesor Intel Core i7 Skylake de 2.2 Ghz, memorie de 8 GB si un spatiu de stocare foarte generos de 1TB HDD si 128 GB SSD. In plus, calculatorul e dotat cu Windows 10 si placa video Intel HD. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Sistem Desktop TTV Home Dark

Un calculator foarte puternic, ideal pentru gaming dar si cu un design al carcasei deosebit este sistemul Desktop TTX Home Dark dotat cu procesor Skylake Intel Core I3 cu frecventa de 3.7 Ghz. Configuratia cuprinde o memorie de 8 GB DDR3 si 1 TB spatiu de stocare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Sistem Desktop Business Trend Office Pro

Ultima configuratie pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru un sistem foarte puternic, business Trend Office Pro care e dotat cu procesor Intel i3 ce are 3.7 Ghz frecventa si memorie RAM 16GB DDR3. Spatiul de stocare este de 1TB HDD Sata 3 si 480 GB SSD, iar sursa este de 550w. Configuratia mai cuprinde unitate optica, placa video integrata si carcara Evolveo SA02. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag