MENIU

ELICOPTER PRĂBUŞIT în Sibiu. Recţia medicului Radu Zamfir, supravieţuitor în TRAGEDIA din APUSENI

Doctorul Radu Zamfir

Vineri dimineata, la orele 10.40, un elicopter militar s-a prabusit in judetul Sibiu, iar potrivit ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, opt persoane care se aflau la bord au murit, iar alti doi sunt raniti. Tragedia s-a petrecut in localitatea Malancrav, Iacobeni si Laslea, o zona extrem de greu accesibila, accidentata si impadurita, conditiile fiind asemanatoare cu dezastrul din Apuseni, atunci cand pilotul Adrian Iovan si rezidenta Aura Ion si-au pierdut viata.

Daca acum s-a primit un apel la 112 de la un militar aflat in elicopter, in iarna, cel care a incercat sa salveze vietile tuturor celor aflati in avion a fost medicul Radu Zamfir. El a fost cel care a facut eforturi supraomenesti de a rezista in conditiile groaznice din Apuseni si de a gasi o cale de supravietuire. Poate tocmai de aceea, acum cand a aflat de noua tragedie de la Sibiu, a empatizat cu cei implicati in accident.

“Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat azi de dimineata! Sunt plin de compasiune pentru acei oameni,  imi pare pentru ce au patit, este ingrozitor! Puteam sa fiu si eu in locul lor…”, a declarat doctorul Zamfir pentru wowbiz.ro.