MENIU

Eli Roman este însărcinată în 4 luni! Cum se simte prezentatoarea: "E un sentiment de nedescris"

Eli Roman a primit cea mai bună veste a vieții ei în urmă cu 4 luni. 

Prezentatoarea Realitatea TV a aflat că este însărcinată după mai bine de un an de încercări. Vedeta ne-a dezvăluit câteva dintre secretele unei viitoare mămici și ne-a spus ce a simțit în momentul în care a aflat marea veste, și anume că va fi mamă.

"Este un sentiment de nedescris! Bucuria si emotia au fost cu atat mai mari cu cat eu de cativa ani incerc sa raman insarcinata si nu s-a intamplat acest lucru pana cand l-am intalnit pe dr. Andreas Vythulkas. Un alt lucru pe care putini il stiu este ca noi am reusit sa avem un copil in urma unui amplu proces de FIV. Era ultima noastra speranta, dupa ce ne-am facut toate investigatiile medicale si incercand pana atunci toate procedeele asistate medical. Dar cu ajutorul unei echipe de medici exceptionali si al unui personal medical atent si la recomandarea dr. Vythulkas am facut FIV-ul la clinica Genesis din Atena" a povestit Eli pentru realitatea.net.

Vedeta de televiziune a recunoscut că nu i-a fost tocmai ușor în primul trimestru de sarcină întrucât stările de rău persistau în fiecare zi.

"In acest prim trimestru de sarcina trebuie sa recunosc ca m-am simtit mai rau decat ma asteptam dar mult mai bine decat imi spunea medicul ca as fi putut sa ma simt. Stare de greata, ameteli si somnolenta la ordinea zilei iar ca sa dau din casa, in 12 saptamani de sarcina am varsat de 16 ori" a mai dezvăluit ea.

Din fericire acum Eli se simte mult mai bine, mănâncă tot ce își dorește și nu a pus pe ea decât două kilograme.

"Mananc tot ce imi place si nu pentru a fi in forma ci pentru a ma hrani pe mine si pe copil. Nu am pofte, inca, din acelea in care sa ma trezesc noaptea si sa-i spun sotului ca as manca niste… Fac multe plimbari seara si abia astept sa incep cursul de exercitii pentru gravide in piscine. Dupa primul trimestru de sarcina am luat 2 kg! Cred ca imi va fi usor de monitorizat evolutia greutatii asta si pentru ca am plecat de la o cifra rotunda: 50 kg" a mai povestit știrista.