MENIU

Elevii au fost premiaţi, la finalul anului.Doar o fetiţă a ÎNGHEȚAT când a văzut ce scrie pe diplomă

O ceremonie de premiere făcută în glumă i-a scandalizat pe părinții din statul american Texas, atunci când o fetiță a dezvăluit ce a văzut atunci când și-a privit diploma.

Elevii de clasa a VII-a de la o școală elementară din Texas au primit, în fața tuturor profesorilor, diplome făcute de cadrele didactice, iar una dintre fetițe,  Lizeth Villanueva, și-a dat seama că profesorii abia se abțineau să nu pufnească în râs. Pe diploma falsă a fetiței scria "Cel mai probabil va deveni terorist", iar profesoara fetiței semnase diploma. Mama fetiței a fost revoltată când a citit, explicând că a citit de două ori și că a aflat de la fetița sa că profesoara le-a spus că diplomele le-ar putea răni sentimentele, înainte de a le împărți.

Lizeth, ai cărei părinți sunt din SUA și Salvador, este un copil de nota 10, fiind prima în clasa sa.

Alți copii au primit diplome la fel de deplasate, dar nu la fel de jignitoare, pe care scria "Cel mai probabil va deveni om al străzii" sau "Cel mai probabil va plânge din orice". Școala susține că a fost o greșeală din partea profesorilor să împartă diplome false ofensatoare și lipsite de sensibilitate, profesoara fiind momentan suspendată. Mama copilului, scrie Washington Post, a explicat că diplomele false au fost înmânate a doua zi după atacul teroristului sinucigaș din Manchester și vrea ca profesoara fiicei sale să fie concediată pentru gestul său. 

Mai multe articole despre:
premiu ceremonie Lizeth Villanueva