MENIU

ELEVA DISPĂRUTĂ, căutată în toate mănăstirile și spitalele din județul Neamț

<p>ELEVA DISPĂRUTĂ, căutată &icirc;n toate mănăstirile și spitalele din județul Suceava</p>

ELEVA DISPĂRUTĂ. Adolescenta în vârstă de 15 ani, din București, care a fost dată dispărută de familie, este căutată la toate mănăstirile și spitalele din județul Neamț, a declarat, pentru AGERPRES, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

ELEVA DISPĂRUTĂ. Anchetatorii nemțeni susțin că până în prezent nu au niciun incidiciu care să conducă la ipoteza că minora ar fi în județul Neamț.

ELEVA DISPĂRUTĂ. "Noi am transmis către toate secțiile de poliție din județul Neamț semnalmentele fetei dispărute. Lucrătorii din operativ efectuează verificări atât la lăcașele de cult, cât și la unități medicale sau alte medii în care ar putea fi localizată. Deocamdată nu avem informații sau indicii că s-ar afla pe raza județului", a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

ELEVA DISPĂRUTĂ. Iulia Cristiana Ionescu, elevă în clasa a IX-a la Colegiul 'Sfântul Sava', a dispărut miercuri în drum spre școală. Polițiștii susțin că, în urmă cu câteva zile, fata i-ar fi trimis un mail duhovnicului ei în care îi spunea că îl iubește pe Iisus și că dorința ei este să se călugărească. Mai mult, mama fetei chiar ar fi găsit un bilet în camera copilei, scris de aceasta, în care scria că vrea să se călugărească.