MENIU

Elev transportat la spital, după ce panoul unui coș de baschet a căzut peste el. Poliția a deschis dosar penal - VIDEO

Adolescentul a scăpat ca prin minune de o accidentare gravă (FB/Mircea Trifu)

Accident grav pe un terne de sport din județul Alba. Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital, după ce panoul unui coș de baschet a căzut peste el. Poliția a deschis un dosar penal. 

Potrivit IPJ Alba, la terenul de fotbal, din localitatea Micești, bara de susținere a unui coș de baschet ar fi căzut peste un minor de 12 ani, care a suferit leziuni corporale, potrivit Alba 24.

"Din primele date, a rezultat că minorul ar fi fost prins sub un panou de baschet, în condiții care vor fi stabilite în cadrul cercetărilor. Minorul a fost transportat, conștient, la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă."

Primarul localității a declarat, pentru jurnaiștii locali, că vina s-ar putea să fie a unuia dintre adolescenții care veniseră pe terneul de sport.  „Se pare că (...) cineva a luat contragreutățile jos de pe coșul de baschet. Vom face o anchetă internă, categoric! Principalul este să fie bine copilul", a precizat edilul.

 

Mai multe articole despre:
elev lovit cos de baschet cazut spital dosar