MENIU

Elena Udrea, singura femeie din arest, printre zeci de bărbați. 8 avocați celebri luptă să o elibereze

Elena Udrea, singura femeie din arest / Foto: Arhivă

Elena Udrea trece prin momente dificile în Bulgaria. Fostul ministru se plânge de faptul că este singura femeie din arest, printre zeci de bărbați. Pe de altă parte, Udrea a angajat 8 avocați celebri, din România și Bulgaria, pentru a o scoate din închisoare.

Judecătorii din Bulgaria au decis că Elena Udrea rămâne în arest. Înainte de acest verdict însă, fostul ministru a început să plângă în sala de judecată și le-a cerut magistraților să-i permită să își vadă fetița. Spunea că nu vrea să plece din Bulgaria, pentru că este un loc sigur pentru ea, ci vrea să își vadă familia.

Mai spunea Elena Udrea că în arest, acolo unde se află de aproape 2 luni, este singura femeie printre zeci de bărbați și că e nevoită să folosească spațiile sanitare comune.

Amintim că Elena Udrea a fugit din România la începutul lunii aprilie, înainte să primească condamnarea de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Pentru a-și asigura cea mai bună apărare în fața instanțelor din România și Bulgaria, Elena Udrea a apelat la serviciile a 8 avocați. Deși are la rândul său pregătire juridică, a căutat mereu serviciile celor mai buni avocați români, printre ei: Tudorel Toader, Veronel Rădulescu sau Eliza Ene Corbeanu.

Are nevoie, întrucât trece prin procese grele de la începutul acestui an:
- contestația în anulare și recursul în casație față de condamnarea primită în dosarul Gala Bute,
- dosarul finanțării campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu
- dosarul Hidroelectrica
- punerea în aplicare a executării mandatului european de arestare.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea arest Elena Udrea extradare