MENIU

Elena Udrea află azi dacă iese din închisoare. Zi decisivă pentru fostul ministru

Avocații Elenei Udrea au invocat o serie de denunțuri false / Foto: Inquam Photos

Este o zi crucială pentru Elena Udrea! Fostul ministru al Turismului află azi dacă va fi eliberată din penitenciarul Târgșor. Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța cu privire la cerere depusă, potrivit Realitatea Plus.

 Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța astăzi cu privire la cerere de revizuire. Un complet de 5 judecători se va pronunța în privința solicitării despuse de fostul ministru. Răspunsul este unul deciosiv, întrucât dacă cererea va fi admisă, aceasta va fi eliberată.

În cazul în care cererea depusă de către avocați va fi respinsă, Elena Udrea va rămâne în penitenciar. Aceasta a executat deja o treime din pedeapsă în dosarul „Gala Bute”.

Dacă magistrații îi vor da câștig de cauză, fostul ministru al Turismului ar putea scăpa de închisoare, mai ales că a ispășit deja o treime din pedeapsa primită, potrivit Realitatea Plus.

De ce Elena Udrea nu poate pleca acasă în permisie să-și vadă fiica. Explicația conducerii ANP

Cererea de revizuire a Elenei Udrea se bazează pe un document emis de SRI, care ar conține informații conform cărora fostul ministru ar fi fost cercetată pe baza unor denunțuri false.

Elena Udrea ar putea ieși din închisoare, chiar înainte de alegeri. Ce motiv a invocat fostul ministru?

Mai multe articole despre:
elena udrea eliberata inchisoare gala bute