MENIU

Elena Lasconi îi răspunde lui Gigi Becali după ce a acuzat-o că „nu are bărbat”, motiv pentru care nu poate fi președintele României

Elena Lasconi îi răspunde lui Gigi Becali

Război total între Gigi Becali și noua șefă a reziștilor. Becali o atacă pe noua blondă din politică despre care spune că nu poate fi președinte pentru că nu este măritată. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Lasconi îl anunță pe latifundiar nu numai că are soț ci și că este într-o căsătorie fericită! 

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Gigi Becali a expus motivele pentru care, din punctul lui de vedere, Elena Lasconi nu poate să fie președintele României:

”Ba ca a zis ca a votat pentru familie, ba ca, de fapt, nu este pentru familie. Ea nici nu are familie dar vrea sa fie presedintele Romaniei. Pai cum sa fi presedintele României tu, nu ti-e rusine asa un pic. Esti o femeie.

Nu are nici barbat ea, cum sa fie ea presedinte daca nu are nici barbat.

Femeia nu are voie sa stapaneasca barbatul. Președintele este stăpân, e împărat, cum sa stapaneasca femeia barbatul. Ea nu are un barbat al ei, daramite sa stapaneasca 10 milioane de barbati ai României”, a spus Gigi Becali.

Răspunsul Elenei Lasconi nu s-a lăsat așteptat: 

"Ați crede că un om care se tot laudă la TV cât e de creștin ar fi învățat respectul față de femeie din creștinism. Nu că ar fi treaba domnului Becali, dar eu sunt într-o căsnicie fericită", a spus noua șefă USR pentru Realitatea Plus. 

Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea despre cum a fost vânată de Statul Paralel. Unde a găsit cabluri ascunse

Mai multe articole despre:
elena lasconi gigi becali usr femei in politica