MENIU

Ele sunt victimele accidentului rutier cumplit din Brăila. Camelia a murit alături de fiica sa, Maria, în vârstă de 3 ani

Accidentul rutier petrecut sâmbătă seară, la ieșirea din orașul Însurăței, pe Drumul European 584, a curmat viața a trei persoane. Inițial, o femeie de 38 de ani și fiica sa de trei ani au murit pe loc, însă, duminică, autoritățile au anunțat și decesul unui tânăr de 28 de ani care se afla în remorca tractorului implicat în coliziune.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, tragedia s-a produs atunci când un bărbat de 39 de ani, din Brăila, a lovit o remorcă nesemnalizată, atașată unui tractor care circula pe același sens de mers. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt vehicul care circula din direcția opusă.

Familia distrusă: mamă și fiică, unite pentru totdeauna în moarte

În urma accidentului, femeia și fiica sa de doar trei ani au murit pe loc, sub ochii fratelui mai mare, un băiețel de șase ani, care a supraviețuit. Martorii au povestit scene dramatice, copilul fiind văzut implorându-și mama și sora să trăiască. Tatăl copiilor, care conducea mașina, a asistat neputincios la pierderea celor mai dragi persoane din viața sa.

Tânărul de 28 de ani aflat în remorca tractorului a fost grav rănit și transportat de urgență la spital, însă, din păcate, a decedat câteva ore mai târziu din cauza rănilor suferite.

Șoferul tractorului, fără permis și sub influența alcoolului

Conducătorul tractorului, un tânăr de 24 de ani din Însurăței, a fost identificat și testat de polițiști cu etilotestul. Rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, s-a descoperit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, șoferul a fost testat și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost negativ. El a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea continuării anchetei.

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor exacte

Autoritățile efectuează în continuare investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. Ambii șoferi implicați au fost testați cu etilotestul, rezultatele fiind zero în cazul lor. Cu toate acestea, tragicul eveniment a scos la lumină multiple probleme, precum lipsa de semnalizare corespunzătoare și absența permisului de conducere a tractoristului, ambele contribuind la consecințele fatale.

„Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 38 de ani şi a unei minore în vârstă de 3 ani. De asemenea, a rezultat şi vătămarea corporală a unui minor de 6 ani şi a unui bărbat ce se afla în remorcă, aceştia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul din remorcă, în vârstă de 28 de ani a decedat ulterior la spital", a transmis IPJ Brăila. Cele două victime care și-au pierdut viața pe loc erau mamă și fiică. Totul, sub privirile celuilalt băiețel de 6 ani.

Acest accident devastator a înjumătățit o familie fericită din Brăila, transformând zâmbetele în lacrimi și lăsând în urmă o tragedie de nedescris.