MENIU

Șeful Companiei Aeroporturi București a demisionat, dar nu prea

Lucian Sova

Dan Baciu susține că nu și-a dat demisia, chiar dacă în spațiul public a apărut această informație. Totuși, Baciu susține că documentul este real, însă nu este o cerere oficială de demisie. "Înaintea demisiei se poartă discuţii, se prezintă intenţii", a declarat Baciu.

„Vă asigur că astăzi sunt directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti. Şi voi fi şi mâine. Nu mi-am depus cererea de demisie”, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, Dan Dumitru Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti.

Întrebat de cererea de demisie apărută în spaţiul public, care ar fi fost înaintată Consiliului de Administraţie al companiei, actualul director a precizat că: „Documentul este real, însă nu este o cerere oficială de demisie. Înaintea demisiei se poartă discuţii, se prezintă intenţii. Poza documentului este făcută de către mine, eu am trimis-o către patru persoane, iar de acolo s-a răspândit mai departe”.

Ministerul Transporturilor încearcă să recruteze un manager pentru Aeroportul Internaţional Henri Coandă, prin intermediul unei companii de head-hunting, potrivit unei declaraţii făcute, marţi seara, de ministrul de resort, Lucian Şova.

„Aeroprtul Henri Coandă are nevoie de o soluţie managerială mai bună. Căutam un manager. Aş vrea să fie asemănător cu cel de la Tarom”, a spus Şova, într-o emisiune la Antena 3, în cadrul căreia s-a declarat nemulţumit de curăţenia aeroportului.

Şova spune că are un consilier personal care merge, din două în două zile, la aeroport pentru a supraveghea curăţenia şi întreţinerea, iar secretarul de stat responsabil merge şi el de două ori pe săptămână.